Saját KB bal
Saját KB jobb

Igazán egyedi ajándékra vágysz? Készítsd el!

A karácsony közeledtével óhatatlanul is elkezd tervezgetni az ember, hogy mit is adhatna ajándékba a párjának, a családjának és a barátainak. Mivel a többség unja a tucat ajándékokat, így valami egyedi és frappáns kellene, amivel biztosan sikert arathatunk.

Egyedi design pólók

A fenti problémára jelentenek igazán okos megoldást a különböző design pólók. Ebben az esetben válogathatunk a különböző divatpólók közül, ahol természetesen megtaláljuk a jól ismert Minnie & Mickey párost, valamint a méltán népszerű Mr és Mrs feliratokat is. Persze emellett rengeteg egyéb vicces opció megtalálható, amikkel biztosan szórakoztatóak lesznek a mindennapok. Ezek között fellelhetünk előregyártott darabokat, de akár magunknak is megtervezhetjük, ha úgy tartja kedvünk. 

Egyedi, fényképes pólók

Ha egyedi pólót tervezünk, akkor nincs nehéz dolgunk, mivel elég csak kiválasztani az ideális fényképet, és ha feltöltöttük a tervezőfelületre, akkor indulhat a tervezés igazi folyamata. Ez egyáltalán nem bonyolult, hiszen csak pozicionálni kell a képet, majd kitalálni, hogy van-e igényünk egyéb extra tartalomra. Ha nincs, akkor dolgunk sincs több, mert a tervezés többi részét a Sooters megoldja. 

Mikor egyedi póló készítésére adjuk a fejünket, akkor persze szembesülhetünk olyan problémákkal, amikre nem számítottunk. Ilyen lehet, hogy nem megfelelő a kép felbontása, vagy éppen a színek nem elég élénkek. Ilyenkor nem kell kétségbe esni, mivel a tervezés során kérhetjük a képek retusálását, de a legpraktikusabb, ha keresünk egy másik alternatívát is. 

Az egyedi pólók nyomtatása igen magas minőségű, pamut pólókra történik, aminek köszönhetően tartós és igazán különleges lesz a végeredmény. Méret tekintetében is elég széles a paletta, hiszen S-es mérettől egészen XL-ig mindent megtalálhatunk. Az említett webáruháznál speciális nyomási technológiát alkalmaznak, ami igazán tartóssá tesz a mintát. Ennek köszönhetően a póló és a rákerült grafika több mosás után is tökéletes és tartós marad.

SOS és szállítás

Kicsit elkéstél az ajándékvásárlással, de mindenképp valami ütősre vágysz? Akkor az SOS szolgáltatás csak rád vár, hiszen akár 3 óra múlva is átveheted a kész ajándékot, némi felár ellenében. 

Ha nem ennyire sürgős, akkor többnyire futár útján kerül hozzád az ajándék, de persze akár el is mehetsz érte.

Ahogy látható, nem kell félni, hogy ajándék nélkül maradsz az év legmeghittebb ünnepén, de ettől függetlenül érdemes már időben elkezdeni a tervezgetést a karácsonyra és az ajándékozásra való tekintettel.

(x)

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...