Saját KB bal
Saját KB jobb

Babafotók minden alkalomra

Gyermekünk a legfontosabb kincsünk a világban. A karácsonyi ünnepen kívül is a gyermekeinkről készült fényképek számos lehetőséget rejtenek magukban. Mint nyersanyag fényképek százai sorakoznak a mobilunkon, a laptopon vagy a memóriakártyán. És nem csak a saját, hanem még a rokonok és barátok készülékeiben is. Eljött az idő, hogy kiaknázzuk ezeket a lehetőségeket.

Fényképek

A gyermekek fotóiból kedves, egyedi és figyelemre méltó ajándékot készíttethetünk, mely a családtagoknak is ideális meglepetés lehet. Biztos, hogy a nagyszülők imádni fogják, de magunkat is meglephetjük eggyel. Aztán elnyeri végső helyét a falon, mint egy festmény a múzeum falán, és a jövőben onnan fog visszamosolyogni ránk.

A gyermek cseperedésével a fényképek egyre változatosabbá válnak. A legjobb képek alapfeltétele az időzítés. Nem feltétlenül a profi fotósok által készített megoldások a legjobbak. Képszerkesztő programok segítségével egy egyszerűbb képet is profivá lehet varázsolni.

Ajándék ötletek

Digitális fényképek felhasználásával különböző ajándékokat lehet elkészíteni. A hagyományos nyomtatott fénykép mellett a fotódoboz, fotókönyv is a lehetőségek között van. Akár scrapbook-ként, kézzel készített kreatív album formájában is. A fényképes bögre, a poháralátét, az egéralátét, a póló, a telefontok, a párnahuzat is szóba jöhet, ha már nem tudsz mit kezdeni a képek rengetegével. Ezek fényképes ajándéktárgyak néven megtalálhatóak, napjainkban az erre szakosodott nyomdák már szinte bármire képesek nyomtatni. Gyermekünk képeiből a legszínvonalasabb ajándék a vászonkép. Akár a karácsonyfa alatt, vagy a születésnapi torta mellett, de bármilyen alkalomból szívmelengető ajándék lesz.

Az elkészítés menete

Minden a választásnál dől el. Ez részben jelenti a fénykép kiválasztását is. Másrészt, ami még fontosabb, a gyártó kiválasztását. Lényegében rajtuk áll vagy bukik minden. Az emléktárgy legyen szép, öröm legyen ránézni. A másik jellemző probléma a határidő. Pláne akkor fontos ez, ha ajándékba adjuk a tárgyat, és nem magunkat lepjük meg vele. Nagy segítség lehet korábbi vásárlók visszajelzését is figyelembe venni.

A választás rád van bízva. Megrendelésed véglegesítése előtt akár beugratós kérdésekkel is tesztelheted az előzetesen választott szalont. Csak azért, hogy megbizonyosodj arról, valóban azt fogod kapni, amit szeretnél, és amiért fizetsz. Ezeknek az információknak az ismeretével nem nyúlhatsz mellé, hiba lehetőség kizárva. És az elkészült csodálatos vászonfotó hosszú időre egy otthon részévé fog válni. A készítő, a készíttető és tulajdonos együttes örömére.

(x)

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...