Saját KB bal
Saját KB jobb

Vajon milyen italra szavaznának a sztárnak számító macskák?

Gondolkodtál már azon, hogy az internetről, mesefilmekből és az újságok lapjairól elhíresült macskák vajon melyik italt választanák? Ha például létezne egy bár cicáknak, akkor oda betérve mit rendelnének?

Minden bizonnyal olyan nedűt kérnének a poharukba, amelyik a leginkább passzol a személyiségükhöz, illetve az ízlésükhöz. Kinek a fanyarabb, kesernyés ízvilág, kinek pedig az édeskés aromák egyvelege nyerné el a tetszését.

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy véleményünk szerint pontosan mik szerepelnének az itallapon. Nézzük meg tehát, hogy mit fogyasztana Grumpy Cat, Garfield vagy éppen Csizmás Kandúr.

A legismertebb durcás cica, Grumpy Cat

Kinek ne ugrana be az internet durcás kedvű cicájának az arca? A mogorva arckifejezése egy szempillantás alatt bejárta a világot, és sztárt csinált Grumpy Catből. Sajnos megkínálni már nem tudjuk őt, de talán annak idején egy finom Szent András Meggyes sörtől neki is jobb kedve lett volna.

A Macskafogó gonosz figurája, Fritz Teufel

Egy ilyen félelmetes és minden hájjal megkent gazfickóhoz egyértelműen olyan füstös, ám mégis elegáns élményt kínáló különlegesség illik, mint a Bruichladdich Octomore 5 Years Whisky.

Az elsőre olajos és vajas, majd pedig fenolosan tőzeges ízeket tartogató italban a vanília, tölgy, valamint az édeskés citrusfélék alkotnak egyszerűen tökéletes harmóniát, aminek valószínűleg Fritz Teufel sem tudna ellenállni.

A lustaság megtestesítője, Garfield

Garfield nem akármilyen figura. Ki nem állhatja a hétfőket, legszívesebben egész álló nap lustálkodna, miközben a közvetlen környezetét is előszeretettel kritizálja. Egy ilyen valódi egyéniséghez csakis egy mauritiusi csodát, a Lazy Dodo Rumot tudjuk elképzelni az iDrinks-től.

A Hupikék törpikékből ismert Sziamiaú

Sziamiaú élete másból sem áll, minthogy gazdájával, Hókuszpókkal valahogy megpróbálják elkapni a törpöket. De aztán mindig kudarcba fulladnak a próbálkozásaik. Ezért is lenne égető szüksége egy olyan tüzes varázsitalra, mint a Tatratea Milk Tea Likőr.

Frakk életének megkeserítői, Lukrécia és Szerénke

Ennyire kifinomult ízléssel bíró, kényes és válogatós cicák minden bizonnyal az italkínálatból sem mondanának csak úgy igent bármire. A ginek alfájának és omegájának számító Beefeater Pink gin azért jó eséllyel elnyerné a tetszésüket.

Jerry örök vetélytársa, Tom

Bizony Tom is jobban járna, ha végre beismerné a kényelmetlen igazságot: parányi méretű lakótársa kivétel nélkül mindig legyőzi őt, ezért ideje lenne békét kötni vele. Erre pedig koccintani is illene, mégpedig egy jó pohár The Bitter Truth Pink Ginnel.

Egy igazi macsó a Shrekből, Csizmás kandúr

Csizmás kandúrra nézve az embernek akaratlanul is olyan érzése támad, mintha egy bájos macskát kereszteztek volna Zorróval. Már csak ezért a tulajdonságáért is egyértelmű, hogy hozzá leginkább olyan mediterrán italkülönlegesség illik, mint a Cachaca Pitú.

(x)

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...