Saját KB bal
Saját KB jobb

Minőségi ruházat a kedvenc focicsapatod címerével

A szurkolók jelentős része szívesen képviseli szeretett csapatát az öltözködés területén az együttes címerével ellátott ruhákkal. Azonban már nem csak a szurkolói sálak és mezek, hanem számos kabát, kötött kesztyű és egyéb ruhadarabok is elérhetők. A címer jelenléte természetesen még nem elegendő, hiszen a ruházat terén egyaránt különösen fontos szereppel bír az anyag minősége és a megfelelő kényelmesség. Összegyűjtöttük azokat a ruhákat, amelyek minden szurkoló számára garantáltan komfortos viseletet biztosítanak a meccsnapok mellett a hétköznapokban is.

Kabátok, széldzsekik

A kabátok és széldzsekik az ősz beköszöntével kitűnő választások lehetnek az átmeneti időszakban. A kabátok hatékony védelmet nyújtanak az erősebb széljárásokkal szemben, de emellett kellő mozgástérrel is rendelkeznek. A csapatok címerével ellátott kabátok és széldzsekik sportos kialakításúak, így a könnyű mozgékonyság és a komfortérzet egyaránt kiemelt szempontoknak számítanak.

Kötött kesztyűk

Az ősz múlásával és a tél közeledtével egyre inkább szükség van a kellemes meleget teremtő kötött kesztyűkre, hogy a kezeink ne fázzanak. A minőségi kötött kesztyűk a hideg, fagyos meccsnapokon is elegendő védelmet nyújtanak.

Pizsamák

A gyermek és felnőtt pizsamák a hűvösebb időjárás beköszöntése után lehetővé teszik a kényelmes, optimális testhőmérsékletben történő pihentető alvást. A kedvenc csapat címerét viselve mindig segít alvás előtt felidézni a klub sikereit, és bizakodni a jövőbeli eredményekben.

Joggingok

A joggingok, melegítők viselete ideális a legtöbb szabadidős tevékenységhez és sportoláshoz egyaránt. A jogging szettek első számú szempontja a maximális kényelem garantálása, azonban megfelelő védelemmel is szükséges rendelkezniük a hűvösebb időkben.

Köntösök

A köntösök népszerű ruhadaraboknak számítanak, mivel az otthoni fürdések és zuhanyzások után a laza viseletüknek köszönhetően kellemes relaxációt tesznek lehetővé. A test hamarabb képes megszáradni, és csökkenthető a megfázás veszélye.

Pulóverek

A kedvelt csapat címerét ábrázoló pulóverek viselete elsősorban a kora őszi és a tavaszi átmeneti időszakban ajánlott. A pulóverek közül kapucnis típusok is elérhetők, így nem kell aggódni az esős és szeles meccsnapokon sem.

Kötött sapkák

A kötött sapkák elengedhetetlen darabjai a téli ruhatárnak. A kötött sapkák kitűnően képesek melegíteni a fejet és a füleket, ezért a hidegben is folyamatos komfortérzet teremthető általuk.

Szurkolói sálak

Végül természetesen érdemes megemlíteni a sálakat is, hiszen ez a ruhadarab a mai napig a legnépszerűbb, ha a kedvenc csapathoz kapcsolódó ruházatok kerülnek szóba. A Football Fanshop kínálatában elérhető sálak fontos koreográfiai szereppel bírnak a stadionokban is, ezért minden szurkolónak ajánlott beszerezni legalább egyet.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...