Saját KB bal
Saját KB jobb

A XXI. század takarítószerei

Az általános felmosó és lemosó folyadékokat, összefoglaló nevükön tisztítószereket kis mennyiségben háztartási, nagyobb mennyiségben üzleti felhasználási területen vesszük igénybe. Mindkét esetben a célnak megfelelő szer használata javasolt, és azokat a gyártó által meghatározott mértékben vagy hígítási arányban kell alkalmazni.

Szerek adagolása

Otthonunk takarítása közben is előfordulhat az a probléma, hogy a használt szer nem elég erős vagy nem elég jó minőségű a tisztítási folyamat elvégzéséhez. Ilyen esetben a fogyasztók többet használnak az adott vegyszerből. Ez több szempontból sem jó megoldás. Egyrészt a megvásárolt tisztítószerből sokkal több fogy, másrészt így ez nagyobb költséggel is jár.

A legrosszabb az, hogy vegyszerekről van szó, semmi esetre sem szabad azokat locsolva használni, a legideálisabb, ha nem érintkeznek közvetlenül az emberi bőrrel, szervezettel. Használat után, bármilyen szerről legyen is szó, mindenképpen alaposan öblítse le bőrét, ha érintkezett a vegyszerrel. Ellenkező esetben ezek a szerek sajnos még súlyos bőrirritációt is kiválthatnak.

A megfelelő szerek kiválasztása

A tisztítószerekre is igaz általánosságban a kevesebb néha több elv. A legjobb szerekből sokkal kevesebb mennyiség is elegendő, amíg egy másikból akár a javasolt mértéknél többet használva sem tudjuk elérni az elvárható tisztasági fokot. A tisztítószerekről is elmondható, hogy a már régről ismert nívós cégek folyamatosan fejlesztenek a vásárlók és a felületek érdekében  attól függetlenül, hogy már bizonyítottak termékeikkel. Az eleve jó minőségű termékek így már rögtön a professzionális tisztítószerek kategóriájába kerülnek.

Köztük a Dr.Schnell az egyik legjobb a számos lehetőség között. Közkedvelt, német gyártású tisztítószer család. Hazájában mondhatni a legtöbb területen csak ezeket a termékeket használják. Mára hazánkban is kezd egyre szélesebb körben elterjedni. Az épület takarítószerek minden fajtája megtalálható a kínálatukban. Alkalmasak ipari területek, közintézmények, kórházak, egészségügyi intézmények, irodaházak, de szállodák, panziók vagy más vendéglátó egységek tisztán tartásához is.

A vízkőoldók, a fémtisztítók, a bútortisztítók mellett impregnálókat, szőnyegtisztítókat és fertőtlenítőszereket is találunk. Termékeiket gazdaságos felhasználás, hatékony, mégis felületkímélő hatás jellemzi, amely után csak a finom, kellemes illat marad meg.

Szerek beszerzése

Üzleti felhasználásban a lemosó és felmosó szerek beszerzése nem mindig lehet egyszerű. Nincs minden sarkon olyan üzlet, ahol a vállalkozásokat érdemben, minőségben és mennyiségben is képesek kiszolgálni. Sőt, az internet világának köszönhetően anyagilag és a kínálat szempontjából is ideálisabb, ha a vállalkozók átállnak az online beszerzésre. A megrendelt kemikáliák így biztonságosan csomagolva érkeznek meg az üzletéhez. Végre eggyel kevesebb dolog, amellyel a vállalkozása mellett Önnek foglalkoznia kell.

 

(X)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...