Saját KB bal
Saját KB jobb

Milyen alkalomból bérelhetünk limuzint?

Limuzin bérlésre bármikor van lehetőségünk, de nem mindegy, hogy milyen alkalomból teszed ezt. Az emberek jelentős része valamilyen fontos ünnephez, eseményhez köti a limuzinbérlést. Lássuk, hogy mik a legnépszerűbb alkalmak, amikre limuzint bérelhetünk.

Irány a buli

Az egyik legnépszerűbb a Partyszervíz szolgáltatás. Ennek keretein belül a társaság limuzinnal érkezik a buli helyszínére. Igen népszerű legény- és leánybúcsúk esetében, szinte már kötelezően hozzájuk tartozik. Ennek keretében akár otthonodból is a buli helyszínére érkezhetsz úgy, hogy a limuzinban egy üveg hideg pezsgővel készülsz barátaiddal a további partyra. Sőt, a Partylimuzinnak hála a főváros két népszerű szórakozóhelyére egyaránt ingyenes a belépés, a Morrison’s 2-be és a Liget Klubba, sőt még egy ingyen welcome shottal is várnak titeket.

Reptérre is limuzinnal

Budapesten már elérhető a reptéri transzfer, aminek keretében otthonról egyenesen a repülőtérre repít a limuzin úgy, hogy már ilyenkor is a luxus körülmények kapnak hangsúlyt. Nem árt előre felkészülni az utazás kényelmére, amit egy limoban sokkal könnyebb megtenni. Ha pedig hazatérsz, vagy éppen egy kedves ismerős, családtag, esetleg üzleti partner érkezik, igen figyelmesebb dolog, ha egy limuzint küldesz érte. Ugyanígy vállalati rendezvények lebonyolításához is remekül hasznát veheted a limuzinnak, hiszen bőven elég csak a fontos tárgyalásokra összpontosítani. Sőt, ha még a munkatársaknak is lehetősége van kipróbálni, biztosak lesznek benne, hogy mindenben a javukat akarod.

Évfordulók, szülinapok

Kerek évfordulóra és szülinapra is egyre gyakrabban rendelnek limuzint. Igazi meglepetés, amikor az ünnepelt címére begördül egy limuzin, amiben a barátok, családtagok mellett rengeteg lufi kap helyet és tódul ki az ajtó kinyitásakor. Limuzin rendelés lehetséges gyerekeknek, illetve felnőtt ünnepelteknek egyaránt. Ugyanígy a szalagavató és a ballagás is egy olyan esemény, amire igazán sikkes dolog limuzinnal érkezni, vagy éppen onnan távozni. Garantáltan mindenkinek tátva marad a szája.

Limuzinos városnézés

Budapest gyönyörű, ehhez kétség sem fér. Akkor meg főleg, ha egy csodaszép autóból tekintheted meg egy városnézés keretében. Sőt, a Chrysler 300 C jóvoltából minden irányból élvezhető a kilátást, hála a teljes panorámatetőnek. A tetőablakon kiállva pedig egy eddig ismeretlen szögből is megismerheted a várost.

Fotózás és filmezés

Akár képeken, akár videókon nézed, egy limuzin minden esetben nagyon dekoratív “kiegészítő”. A már fent említett Chrysler 300 C lambo door ajtajával és glitter gold színével igazán kedvelt díszletet biztosít esküvőkhöz, kreatív fotókhoz vagy akár érdekes filmjelenetekehez.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, tekintsd meg a PLS Partylimuzin honlapján az árakat!

 

(X)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...