Saját KB bal
Saját KB jobb

Ajándékozzunk autós élményeket a lóerők szerelmeseinek!

Akik imádják a száguldást és a luxusjárgányokat, azoknak tökéletes választás lehet bármilyen autós élmény a Meglepkék kínálatából. Lássuk, hogy mit is tudnak ezek a lehetőségek. Egy biztos, mindenki megtalálja a számára ideális programot.

Ha különleges alkalomról van szó, nem pedig csak magunknak nézelődünk, akkor mindenképp jó helyen járunk. Legyen szó születésnapról, esetleg évfordulóról vagy bármilyen más eseményről, nem tudunk melléfogni az autós élményekkel.

A vezetés szerelmeseinek

Ki ne vezetne szívesen egy Lamborghinit, Mustang GT-t, Ferrari F430-at vagy épp egy Ford Bigfoot-ot? Akik a Forma-1 iránt rajonganak, el sem tudnának képzelni izgalmasabb lehetőséget, mint kipróbálni egy igazi versenyautót. Na ugye, hogy egyre érdekesebb dolgokat is lehet ajándékozni egymásnak?

Amennyiben inkább más különleges autó bűvöletében élnénk, nincs kizárva, hogy az is szerepel a palettán, és annak a kipróbálása sem ütközik akadályba.

Ha igazán exkluzív és csillogó módon szeretnénk érkezni valahova, akkor akár limuzinos utazást is kereshetünk magunknak, a határt csak a pénztárcánk szabja meg. Ezek a csillogó limuzinok akár reptéri transzfernek, legény- és lánybúcsúra, vagy csak városnézéshez is remek ötletet jelentenek. Ha mindez nem lenne elég, akkor akár a vezetéssel is megpróbálkozhatunk, persze csak mértékkel.

Adrenalinfröccsre vágyunk? Egy igazi versenypályán történő száguldozás igazi löketet jelenthet az amúgy mindennapi, unalmas dugók után. Éppen ezért az autós élmények tökéletes ajándékként szolgálnak az autók szerelmeseinek.

Ha valami lightosabb programot keresünk…

A kevésbé merészek kezdhetik szimulátorral, ahol autóversenyeken vezethetnek, illetve a VR szemüvegnek hála, akár a digitális világba is belépőt kaphatunk. Mindez egy autóversenyre szól, ahol nekünk kell megküzdeni az ellenfelekkel, és elnyerni az áhított trófeát.

Ha még nem vagyunk elég magabiztosak, akkor akár vezetéstechnikai tréningen is részt vehetünk, ami után 3 körön keresztül vezethetünk egy BMW Compactot.

Terepre vágyunk? Quadok is várják, hogy valaki alaposan megmozgassa őket. Amennyiben ez a cél, akkor mindenképp egy kényelmes nadrág és póló a dress code, hiszen a legnagyobb saras területre mégsem körömcipőben vagy nyári ruhában érdemes érkezni.

A gokart szerelmeseinek is kedveznek a cégnél, hiszen akár olyan élményt is választhatunk, ahol 1 óra gokartozás vár minket.

 

(X)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...