Saját KB bal
Saját KB jobb

Minőségi szépségápolás

Ahány szépségipari vállalat, annyiféle termék kerül forgalomba, azonban közel sem mindegy, milyen öszetétellel rendelkeznek. Gyakran még azok megvásárlása is kockázatot jelent, amelyek elviekben bőrgyógyászatilag teszteltek. De akkor miben lehetünk biztosak? Hogyan lehetséges a saját bőrünk számára megfelelő készítményt választani?

Az alábbi információk segíteni fognak a döntésben, hogy mindenképpen megbízható produktum kerüljön kezünkbe.

A kozmetikumok célja

A kozmetikai termék kiválasztásának sokféle célja is lehet; ránctalanítás, hidratálás, bőrfeszesítés vagy a bőrhibák eltüntetése. A lényeg a cél elérése, és a bőr pozitív irányba történő változása. Sokszor viszont erre csak a használat során derül fény.

A kozmetikumok jelentősége

Tesztelje! Amikor kipróbál egy terméket, vegye figyelembe a változásokat, hiszen nem biztos, hogy a reklámok sugárzó eredménye hatott Önnél is. A populáris termékek összetevői gyakran kiválthatnak allergiás reakciókat. A mesterséges illatanyagok, tartósítószerek, szintetikus összetevők és az állagjavítók hátrányai lehetnek, hogy működésük elmarad a kívántaktól.

Ezek fényében adott a kérdés, hogy mégis milyen a jó kozmetikum? A tapasztalatok szerint a 100%-ban természetes összetevőkből álló produktumok hatása magasan kielégítő. Használatukkal ugyanis elkerülhetőek a problémás bőrelváltozások.

Ahány ember, annyiféle bőr

Rengeteg nő nincs tisztában bőrtípusával, és gyakran csak leemeli az első szembejövő készítményt a boltban, a bőrápolást pedig rutinszerűen végzi. Érdemes olyan helyről vásárolni, ahol szakértők látják el tanácsokkal, így biztosan a bőrének megfelelő terméket kapja. Mindig az aktuális problémához ajánlott terméket fognak javasolni, így rövid időn belül jelentős változásokat észlelhet majd.

Bőrápolási tippek

Az alábbi bőrápolási tanácsokat érdemes megfogadni a hatékonyság érdekében!

  • Mellőzze a mesterséges összetevőket tartalmazó készítményeket! Attól, hogy valami gyógyszertári, még nem feltétlenül természetes!
  • Csak a bőrtípushoz illő terméket vásároljon!
  • Az arctisztításhozt ne vizes, hanem tejes vagy krémes állagú arctisztítót alkalmazzon, amely természetes növényi tisztító tenzidet tartalmaz!
  • A bőrnek nem ajánlott a túlzott mértékű hámlasztás!
  • Napos időben igyekezzen az árnyék alatt tartózkodni 11 és 15 óra között.
  • A sminkelés csak minimális mértékben történjen, kerülje az alapozókat és a púdert, hiszen az egyes dekorkozmetikai szerek is ártalmas hatásúak lehetnek a bőrre nézve.

Szépsége megóvása hoszútávon csak jövedelmező lehet, azonban figyeljen oda egészségére! Most a kettő kombinációját megtalálhatja a L’amia Natura minőségi kozmetikumai között!

 

(X)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...