Saját KB bal
Saját KB jobb

Egyedi ajándék szülinapra

Néhány hét, és itt az unokahúgod szülinapja? Esetleg nem tudod, mit adj a nagypapádnak névnapjára? Itt a tökéletes ajándék, aminek az ára nem veri a csillagos eget, de mégis személyes.

Lássuk, miről is van szó

Kevés szívhez szólóbb dolog van egy igazán személyes ajándéknál. Sőt, a legjobban azon látszik a befektetett energia, aminek a készítésébe időt áldoztunk, és gondoskodtunk arról, hogy személyre szabott legyen. Természetsen akadnak olyan esetek is, amikor nem kivitelezhető, hogy saját magunknak készítsük el, de ebben az esetben pedig az számít, hogy a tervezését magunk végeztük. Hiszen egy fényképes ajándéktárgyat nem tudunk otthoni körülmények között magunknak elkészíteni, de a tervezési folyamatokat mi végezzük úgy, ahogyan csak szeretnénk.

Remek példa mondjuk egy saját fényképpel készült telefontok. Ebben az esetben a tervezést magunk végezzük, amihez saját képet használunk, és magunknak szerkesztjük össze. Saját kép alatt természetesen nem csak azokat kell érteni, amiket magunk készítünk, hanem azokat is, amit kiválasztunk az internetről vagy akár a tervező oldal galériájából.

A legfontosabb ebben az esetben is az, hogy a telefontok egyedi lesz, így biztosan senkiével nem fogjuk összekeverni.

A tok tervezésének első lépése

Az első és legfontosabb lépés egy fényképes tok tervezésénél, hogy tudjuk a telefon típusát, amire a tokot tervezzük. Ez azt jelenti, hogy vagy kiszedjük valahogy a tulajdonosából a típust, vagy ha megvan még, akkor megnézzük a dobozán. Ha hozzáférünk a készülékhez, akkor akár be is léphetünk a pittbulcase.hu oldalra, aminek hála már 2 másodperc múlva tudhatjuk is, hogy milyen telefont tartunk a kezünkben. Ha ezzel megvagyunk, akkor nincs más dolgunk, mint kiválasztani a tökéletes telefontok típust. Ha tervezhetőre vágyunk, akkor ez lehet szilikon, merev hátlap, illetve flip-es bőrtok. Ellenben, ha a webáruházban nézelődnénk, akkor a fentiekhez még jönnek az ütésálló tokok, amik extra védelmet biztosítanak a telefonnak.

Tervezés esetén a Pitbullcase-nél oldalon tokok egész tárházát találjuk minden telefontípusra. Amennyiben mégsem lenne meg az igazi, akkor sem kell kétségbe esni, mivel elegendő egy emailt küldeni az ügyfélszolgálatnak, és ők mindent elkövetnek, hogy orvosolják a problémát. Így néhány hét múlva már a hiányzó tokot is a kezünkben tarthatjuk.

Kép elhelyezése a tokon

Maga a tervezés nem bonyolult, mivel a kiválasztott tokra rá kell helyezni a saját vagy a galériából választott képet, majd ha kész a pozicionálás, akkor nincs más dolgunk, mint matricákat, feliratokat elhelyezni a tokon. Különböző effektek is a rendelkezésünkre állnak, bár itt jó, ha tudjuk, hogy az mindig rontja valamilyen szinten a készülő tok minőségét.

Ha pedig kész, nincs más hátra, mint megrendelni az ajándékot!

 

(X)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...