Saját KB bal
Saját KB jobb

A Brit kutyatáp tulajdonságairól

A társakként, családtagokként megbecsült kutyusoknak nagyon jó dolguk van, hiszen minden gondos gazdi arra törekszik, hogy a lehető legtovább éljen szeretett kedvence. Ha az embereknél úgy tartja a mondás, hogy az vagy, amit megeszel, akkor miért ne akarnánk, hogy a kutyusunk a lehető legjobb ellátásban részesüljön? Ehhez mi a legjobb választás? Természetesen a Brit szárazeledeleket gyártó termékcsalád.

A jó minőséget rejtő zacskók tartalmaznak mindent, amire egy kölyök/ felnőtt/ aggastyán/ vemhes/ éppen szült/valamilyen tartós betegségben szenvedő/ ivartalanított/ termetes/ közepes nagyságú/ kicsi méretű kutyának szüksége van. Vagyis a Brit termékcsalád kutyatápjai minden igényt kielégítenek, ami fajtára, nemre, korra, méretre, egészségi állapotra vonatkozik.

Mi alapján válasszunk terméket?

A kutya bár ragadozó, mégsem csak és kizárólag húst fogyaszt. Arra figyelni kell, hogy a kutyák emésztőrendszere rövid, így alkalmatlan például a nyers zöldségek és gyümölcsök elfogyasztására. Ha mégis csak hússal táplálnánk, a kutyuson előbb-utóbb mutatkoznának az olyan tünetek, mint a különböző hiánybetegségek vagy a fehérje-, esetleg a foszfortúletetés okozta panaszok.

A Brit eledelekkel ezen problémák áthidalhatóak, hiszen a minőségi receptúrák garantálják, hogy minden, a kutya szervezetének fontos élelmiszer bekerül a szárazeledelbe olyan módon, hogy az könnyen emészthető legyen.

Választáskor először is határozzuk meg a fajtát, termetet, életkort, valamint azt, hogy van-e valamilyen egészségére jellemző állapot (pl.: cukorbetegség vagy vemhesség, netán ivartalanítás után van-e az eb). Fontos ezeket mérlegelni, hiszen az a száraztáp, ami megfelel egy senior korú kutyának, nem biztos, hogy kielégíti egy szoptatós kutyamama igényeit.

Szintén fontos vizsgálati szempont, hogy milyen életmódot folytat a kutyus. Ha aktív, sportkutyáról van szó (pl.: bármely terelőkutya), annak mások az igényei, mint egy kényelmi kutyának (pl.: csivava). A Brit megkülönböztet felnőtt-aktív-, felnőtt-sportos-, és felnőtt-túlsúlyra hajlamos kutyákat.

Legvégül vegyük számításba azt, hogy milyen a kutyus egészsége, vitalitása.

Melyek a Brit termékcsalád tagjai?

Vannak olyan termékcsaládok, melyeket speciális célra készítettek. Ilyen például a Brit Care, amelyet kifejezetten a civilizációs betegségben szenvedő vagy épp azt megelőzendő, a kutyusok számára fejlesztettek ki. Ezen termékekben kevés olyan összetevő van, melyre érzékenyen vagy allergiás tünetekkel reagálnak a kutyák.

A Brit Prémium választéka hatalmas, de kifejezetten kedvező ár-érték aránnyal rendelkezik, nem kell lemondani sem a minőségről, sem a mennyiségről, kompromisszumos megoldást kínál. Itt is legfőbb szempont az egészség, de az ízvilágra is nagy hangsúlyt fektettek.

Brit Care Fresh eledelek speciálisak, megóvják a kutyánkat a negatív környezeti ártalmaktól.

 

(X)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...