Saját KB bal
Saját KB jobb

Tanácsok ikerbabakocsi választásához

Dupla kihívást tartogat a szülők számára két kicsi érkezése. Ebben az esetben különösen nagy segítség az ikerbabakocsi, ugyanis két csecsemőt egyszerre altatni, valamint egy helyen tartani nem egyszerű feladat. A cikkben összegyűjtöttünk néhány hasznos tanácsot a választáshoz. 

Érdemes a legnépszerűbb világmárkák termékeit választani, hiszen csak ebben az esetben garantált a minőség, a kényelem és a stílusos kialakítás. Magyarország egyik vezető prémium babakocsiboltja a Mamilla bababolt, ahol megtalálhatóak a legnépszerűbb márkák termékei. A legkülönbözőbb igényekre is tudnak megfelelő típust ajánlani. Szakképzett eladók segítik a választást.

Segítség a mindennapokban

A Mamilla bababolt ikerbabakocsijai speciális megoldást nyújtanak a szülők számára a mindennapok során, legyen szó hosszabb vagy rövidebb sétákról. Általában kétüléses és stabil, erős vázzal van ellátva, ennek köszönhetően két gyermek is biztonságosan szállítható benne. Ezek a változatok jóval hosszabbak, szélesebbek és nagyobbak, mint az együléses típusok. 

Emiatt még nagyobb hangsúly van azon, hogy könnyen lehessen összecsukni, valamint egyszerűen lehessen vele manőverezni. Ezek mind fontos szempontok annak érdekében, hogy könnyű legyen az elindulás, valamint a városi közlekedés. 

Ikerbabakocsi – széles a választék

Az ideális változat megkönnyíti a mindennapokat. A választás során figyelni kell arra, hogy könnyen irányítható és masszív felépítésű legyen, továbbá tartós, minőségi anyagokból készüljön. Az ikerbabakocsik tekintetében is széles a választék. 

Egyéni igényektől függ, hogy kinek melyik változat az ideális. Vannak olyan típusok, amelyekben egymás mellett találhatóak az ülések, és olyanok is, amelyekben egymás mögött helyezkednek el. Értelemszerűen ha egymás mögött vannak az ülések, akkor a babakocsi hosszabb, de keskenyebb, amennyiben egymás mellett, akkor pedig rövidebb és szélesebb. Továbbá vannak kicsire zárható, könnyű változatok és erős, masszív babakocsik is. 

Maximális kényelem és biztonság

A legmodernebb változatok sportülésekkel és mózesekkel felszereltek. Ezek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az ikerbabakocsi maximális kényelmet és biztonságot nyújtson a gyermek számára. Továbbá jó néhány típus rendelkezik nagy méretű alsó csomagtartóval is, amelyben elegendő hely van a cumik, a pelenkák és egyéb fontos kellékek számára. Ez is nagymértékben megkönnyíti a szülők feladatát. 

Természetesen az ikerbabakocsik nemcsak ikrek esetében használhatóak, tökéletes választásnak bizonyulnak a kis korkülönbséggel született testvérek számára is. Az ikerbabakocsiknak több előnye is van, egyrészt megkönnyítik a szülők életét, másrészt pedig a két csöppség közötti kötelék erősítéséhez is hozzájárulnak.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...