Saját KB bal
Saját KB jobb

Tedd egyedivé gyermeked ruhatárát!

Eleged van abból, hogy nem kapsz a gyermeked méretében olyan pulcsit, ami könnyen kezelhető, tartós és ráadásul valamilyen jópofa minta van rajta? Vagy ha létezik is ilyen, minden osztálytársának ugyanilyen van?

Ha te valami egyedire vágysz a gyerkőc öltöztetését illetően, akkor a Print Fashion gyerekpulóvereinek kínálatát tekintsd meg! Hogy miért? Mert ez egy olyan oldal, ahol pólónyomtatásra van lehetőség, így személyre szabott, jó minőségű, meleg felsőt tudsz rendelni a csemetédnek. Mutatjuk, mi ennek a menete!

Pólónyomtatás – de nem csak pólóra

Nagyon divatos eljárás manapság az egyedi pólónyomtatás. Van egy minta, amit szeretnél viszontlátni egy ruhadarabon, megrendeled, és napokon belül ki is szállítják neked a terméket. Ilyen egyszerű az egész!

A Print Fashion oldaláról is rendelhetsz többek közt: és itt nemcsak pólót választhatsz alapként. Kapható ugyanis gyerekekre való pulóver és kapucnis pulcsi is, de ha még egészen kicsi a lurkó, akkor body-ra is kérhetsz mintát.

A méreteket is megtalálod az oldalon, így attól sem kell félned, hogy majd nem lesz jó a csemetédre az adott darab. Sőt, többféle szín közül is választhatsz! Kapható a feketén és fehéren kívül szürke, piros, sárga, kék és zöld gyerekpulóver is!

Milyen mintát kérj a pulcsira?

Nos, ez már egy kicsit nehezebb dolog. Ha ugyanis megnézed a kínálatot, láthatod, hogy több mint 3000 kép, rajz, grafika van fent – ezek többségét grafikusok tervezték. Szerencsére található tematikus csoportosítás az oldalon, ebből érdemes lehet kiindulni.

Ha például óvodás fiúnak keresel jópofa felsőt, akkor valamilyen mesefigurás, autós, kisállatos minta jó lehet: van Állat és Jármű kategória is. Egy kislánynak bizonyára az unikornisos, hercegnős, pillangós, cicás rajzok fogják elnyerni a tetszését. Ezeket is megtalálod itt!

Nagyobb gyerekek esetében szóba jöhetnek a következő kategóriák:

  • Képregény, könyv
  • Mozi, film, sorozat
  • Sport
  • Retró
  • Zene

Ha pontos elképzelésed van, akkor a keresőt is használhatod, így könnyebben meglesz az ideális grafika a pulcsira.

Tervezhetsz te is pulóvert a gyermekednek!

Az a nagyszerű, hogy ebben a webáruházban te magad is megtervezheted a gyermeked pulóverét! A Tervező menüben lépésről lépésre végigvezetnek a folyamaton, és akár saját képet is feltölthetsz! Ha van például egy közös fotó a házi kedvenccel vagy egy jellegzetes eseményről készült fénykép, azt megjelenítheted a pulcsin.

Szöveget is adhatsz hozzá, választhatsz betűszínt, betűtípust is. A lényeg, hogy igazán egyedivé teheted a felsőt: akár születésnapi ajándék is lehet ez!

A minőségtől pedig ne félj! Már a pulóverek is igen tartósak: anyaguk 80% pamut, 20% poliészter, belül bolyhosak – jól melegítenek. Bordás kötésű ujjakkal és derékrésszel készültek, jól fognak állni a lurkón.

A vízbázisú festék a nyomtatás során egyenesen az anyagrostokba kerül, ez garantálja a tartósságot. Ha betartod a mosási-szárítási előírásokat, akkor nem lesz gond. Bátran élj ezzel a lehetőséggel: rendelj egyedi mintázatú ruhát a Print Fashiontől!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...