Saját KB bal
Saját KB jobb

Hogyan készíts otthon szép és stílusos, de visszafogott körmöket pillanatok alatt?

Szereted, ha ápolt a kezed és a körmöd, de nincs mindig időd szakemberhez fordulni? Van egy jó hírünk! Otthon is készíthetsz magadnak gyorsan és egyszerűen gyönyörű és stílusos körmöket. Időnként persze nem árt egy profi manikűröst felkeresni, de a két alkalom között te is elvégezheted a körömápoláshoz szükséges lépéseket. 

Egy csodálatosan szép, de szolid, letisztult lehetőséget szeretnénk ma mutatni neked, ami kifinomult megjelenést kölcsönöz minden hölgynek. Ideális a mindennapokban, de kamaszlányok kezén is jól mutat, mert nem túl hivalkodó, nem feltűnő. A Max Diszkont előkészítői között találhatók olyan termékek, melyekkel dekoratív körmöket tudsz készíteni magadnak, akár otthoni körülmények között is. 

A multifunkcionális színezett alapzselé

A Nadia Rubber Base alapzselé rendkívül sokoldalú, mert nem csak önmagában színként használható. Rövid köröm építéséhez is kiváló, valamint körömerősítőként, kondiciónálóként és alapozó rétegként is tökéletes. 

Nagyon fontos, hogy minden esetben végezz előtte manikűrözést a kezeden annak érdekében, hogy kifogástalan legyen a végeredmény. Elsőnek előkészíted a kezeidet a manikűrre, lereszeled a körmeidet, tisztítasz, fertőtlenítesz és a zsírtalanítást se hagyd ki. 

Utána már fel is viheted a körmeidre a színezett alapzselét, ami egy 90 másodperces lámpázás után készen is van. Ugye, milyen gyorsan és egyszerűen elkészítetted a manikűrt? Egy ilyen kézzel már bárhol megjelenhetsz, a visszafogott halvány pasztellszínek elegáns külsőt nyújtanak. 

Mire jó még ez az innovatív körömzselé?

Ezzel a zselével C-íves megerősítést is készíthetsz, valamint reszelésmentes technikákhoz is alkalmazható. Rugalmas és stabil tartást biztosít, az alapzselé erősen tapad, önterülő, közepesen sűrű állagú. Emiatt sima és egyenes körömfelületet fogsz kapni a folyamat végére. 

Mivel tömény halmazállapotú, a sáncokba sem folyik bele, nagyon szép lesz az eredmény. Színt és alapot is ad a körmöknek, a színekkel és a díszítésekkel variálhatsz az aktuális hangulatod és ruházatod szerint. Most nézzük meg, hogy milyen pasztellárnyalatokat tudsz a kezedre varázsolni, és azok miért olyan tetszetősek!

Esztétikus külső pasztellszínekkel

A halvány pasztellszínek nagyon divatosak és mindenféle környezetben megállják a helyüket. Visszafogottságuk miatt bárkinek jól állnak, nőiesek, ugyanakkor tartózkodást sugallnak. Előnyük, hogy minden stílushoz és színhez passzolnak, úgyhogy bármilyen ruhához és bármilyen alkalomra eszményiek lehetnek. Arról nem is beszélve, hogy az évszakok sem szabnak határokat, hiszen mindegyik időszakban nagyszerűen mutatnak a körmökön. 

A mérsékelt megjelenést azonban fel lehet egy kicsit pezsdíteni, ha használsz csillámport vagy díszítő köveket is. Ezekkel vagányabb lesz a külsőd, és egy kicsit alkalmibb, ünnepélyesebb is. A hétvégi bulira mindenképpen frissítsd fel a körmeidet valami trendi dekorációval!

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...