Saját KB bal
Saját KB jobb

Érezzük magunkat otthon a kertben is, rendezzük be praktikusan!

Egy terasz vagy kert számtalan lehetőséget kínál a szabadidő kellemes eltöltésére, kedvteléseink megélésére, arra, hogy kiszakadjunk a hétköznapokból, a városi lét okozta stresszes helyzetekből.

Kerti padok beszerzésével elérhetővé válik, hogy pihenjünk és élvezzük a semmittevést, és ugyanolyan kényelmesen érezzük magunkat kint, mint a nappaliban. A kertben is jól mutat a rendezettség, ha mindennek helye van, illetve könnyen elpakolhatók a felesleges bútorok, berendezések, kerti kiegészítők.

Az előregyártott, megvásárolható, használatra kész fém és fa kerti fészerek megkönnyítik a telepítést és tökéletes tárolóhelyet biztosítanak a kerti bútorok, sporteszközök, a grillezés kellékei és sok más számára. Mi mindenre lehet szükség a kültéri időtöltés kimaxolásához?

Egy kerti pad komfortos és dekoratív

A kerti padok nagyszerű ülőalkalmatosságok lehetnek a teraszon akár a család, akár a vendégek számára. Egy megfelelő, stílusos pad a kertet bájossá varázsolja és hívogatóvá teszi, helyet ad a pihenésre, de gyönyörködhetünk a kényelmében a káprázatos panorámában is.

Széles választékban találunk kerti padokat, az ideális darab kiválasztásához nem árt ismerni, milyen típusok, stílusok, anyagok közül válogathatunk. Bármelyikre is esik a választásunk, a kerti pad legyen esztétikus, stabil, kényelmes, időtálló és tartós, hogy minél tovább élvezhessük.

A jó minőségű keményfából készült padok vonzóak, hosszú élettartamúak, ám rendszeres karbantartást igényelnek, ezzel szemben a stabil és könnyen karbantartható fémpadok erősek és ellenállóak. A sokoldalú műanyagok számos színben és dizájban elérhetők, könnyen tisztíthatók, gondozásmentesek és az áruk is kedvező. 

A négy évszakos kert

Egy fedett terasz alkalmas lehet rá, hogy esős időben is időt töltsünk kint, azonban a legjobb megoldást, a négy évszakos használatot az oldalfallal ellátott bioklimatikus pergolák nyújtják. Nemcsak árnyékolnak, de védenek is a csapadék, a szél és a hideg ellen is, így második nappaliként funkcionálhatnak. 

Minden évszaknak megtalálhatjuk a báját, illetve azt a tevékenységet, amit különféle időjárási körülmények között űzhetünk. A kert nemcsak a pihenést szolgálja, de sportolásra, testmozgásra is nagyszerű terep, illetve sok munkát is ad, így számtalan eszközre, kerti szerszámra lesz szükség. Ezeknek pedig tárolóhelyet kell biztosítani.

Ne a garázst használjuk tárolásra!

Kézenfekvőnek tűnik a garázsba bepakolni a különféle kerti holmikat, szerszámokat, eszközöket, bútorokat, azonban előbb-utóbb elfogy a hely, és az autózást nem könnyíti meg. 

Építhetünk is kerti tárolót, de egyszerű és gyors megoldást jelentenek a készen kapható, különböző anyagú, színű, méretű és alakú kerti fészerek. Praktikusak, szárazon tartják a bennük tárolt dolgokat, így nem kell aggódni, hogy használaton kívül tönkremennek, ráadásul polcok, tárolódobozok segítségével rendet tarthatunk bennük, áttekinthetővé tehetjük, és akár világítással is elláthatjuk.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...