Saját KB bal
Saját KB jobb

A környezetbarát termoszok és hűtőtáskák

Biztos neked is él az emlékeidben egy-egy olyan kirándulás jó hideg időben, amikor bizony nagyon jólesett végre egy kis meleg ital vagy étel. Vagy éppen fordítva, amikor az izzasztó melegben pont valami hidegre szomjaztál.

Ha ilyenkor van a kezed ügyében egy jó termosz, illetve egy jól szigetelt és praktikus hűtőtáska, akkor hipp-hopp máris teljesülhetnek az ilyen és hasonló kívánságaid. Persze csak akkor, ha előtte belevarázsolod a teát, a levest, vagy ami éppen a fogadra való.

Tartsd benne frissen, melegen vagy hidegen

Az OfficeMarket.hu irodaszer webáruház termoszok és bögrék, valamint hűtőtáskák nagy választékát kínálja remek irodaszer választéka mellett. Ezek használatával rengeteg előnyt élvezhetsz a mindennapjaidban, különösen abban az esetben, ha jó sok időt töltesz utazással vagy kifejezetten szeretsz saját magad egészséges ételeket elkészíteni és tárolni.

A termoszok kiválóan alkalmasak arra, hogy az italok, levesek vagy más főtt ételek melegen maradjanak bennük még hosszabb utazások, kirándulások vagy a teljes munkanap során is. Így mindig friss és ízletes ételt és italt tudsz fogyasztani.

A hűtőtáskák pedig abban segítenek neked, hogy egészséges ételt tudj magaddal vinni a munkahelyedre vagy bárhova. Nem is kell ilyenkor aggódnod, hogy az elkészített ételek megromlanak. Így egyben el is tudod kerülni a gyorséttermeket vagy az előre csomagolt ételeket, és friss, egészséges otthoni készítésű ételeket fogyaszthatsz. Rengeteget is spórolhatsz ezzel.

A cseppfolyós gázoktól az ételekig és italokig

Tudtad, hogy a termoszt már a XIX. században feltalálták? Egy skót tudósnak, Sir James Dewarnak köszönhetjük ezt, aki 1892-ben szabadalmaztatta a vákuumos szigetelésű edényt. Dewar-tartály volt a neve ekkor még a tárgynak, ebben hajdanán azonban még cseppfolyós gázokat tároltak. Később már termosz néven vált ez az edény ismertté. Az elnevezés a görög „thermos” szóból ered, ami meleget jelent.

Ma már vannak hagyományos termoszok acél- vagy műanyag borítással, de már utazáshoz is kaphatók speciális változatok. Vannak még a kulacsok, amelyek kisebbek és kevesebb helyet igényelnek. A környezetbarát termoszokat és a fenntartható kulacsokat is külön termékkategóriaként szokták ma már említeni.

Környezetbarát megoldás

Ma már számos termék készül fenntartható vagy környezetbarát megoldással, pont ez a helyzet a fenntartható kulacsokkal is. Sok újrahasznosított anyagot használnak fel a gyártásuk során. Kerülik a káros BPA vagyis a biszfenol használatát. Mivel ezek a termékek könnyen tisztíthatók és tartósak, érdemes az eldobható műanyag palackok helyett ezeket választani. Tisztítsd ki alaposan és akkor jó sokáig veled maradhat.

Ha te is szeretnél egy termoszt vagy egy remek hűtőtáskát, akkor az OfficeMarket.hu irodaszer webáruház kínálatában nem fogsz csalódni. A gazdag irodaszer választék mellett sok más remek termék között válogathatsz ott.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...