Saját KB bal
Saját KB jobb

Ha elérkezik az utolsó pillanat is…

Az állattartás lényegét talán Antoine de Saint-Exupéry fogalmazta meg a leghíresebb regényében, ami nem más mint A kis herceg. A róka mondja a barátjának, a kis hercegnek, hogy “felelős vagy azért amit megszelídítettél”.

Minden szerető gazdi tudja, hogy a kis vagy nagyobbacska állatkájának az élete sem tart örökké, és egyszer bizony eljön a búcsú ideje is. Az elszakadás soha nem könnyű, de ma már szerencsére van arra lehetőség, hogy méltóképpen elbúcsúzzunk a kedvenceinktől is.

Méltósággal teli elbúcsúzás

A Házi Kedvenc Hamvasztás kisállat hamvasztás szolgáltatást kínál, amelyet nagy tapasztalattal és odafigyeléssel végez. Fontos támaszt jelent ez a gyásszal teli időszakban az ügyfelek részére. Nem mindegy, hogy az ilyen nehéz időkben milyen segítséget kaphatsz te és a családod, ki áll melletted és mennyire veszi le a válladról a nehéz terheket. 

Hiszen egy kutyus, macsek, teknős vagy egyéb házi kedvenc nagyon a gazdi és az egész család szívéhez tud nőni. Olyanná válnak ezek a kedves teremtmények, mintha családtagok lennének. Pont emiatt is megérdemlik a kiemelt törődést még a halálukban is.

Empatikusan és hozzáértéssel

Biztosan téged is, mint minden más szerető gazdit is, rengeteg feledhetetlen és csodaszép emlék köt össze a saját kisállatoddal. Mindig ott állnak ők hűségesen, kedvesen és bizakodva. Szemük lesi emberpajtásuk minden rezdülését. Együtt számos kalandot élnek meg egészen a legutolsó pillanatig.

Az elszakadás rettenetesen nehéz és szomorú, nagyon sokáig kísérni fogja a gazdit és minden szerető családtagot a hiányérzet. Azonban ma már méltóképpen el lehet az állatainktól is búcsúzni. Mód van temetésre vagy akár hamvasztásra is.

A Házi Kedvenc Hamvasztás a szolgáltatásai között kiemelt figyelmet fordít a kisállatok hamvasztására, amelyet elsősorban Pécs és annak vonzáskörzetében lehet igénybe venni. Ha eljön a szomorú pillanat, a cég az értesítést követően igen hamar megérkezik az állatért és elvégzi a szükséges tennivalókat az európai normáknak tökéletesen megfelelő körülmények között. 

Mindezt pedig a legmodernebb technológia igénybevételével. Az állat hamvai egy előre kiválasztott esztétikus urnában érkeznek vissza a korábbi otthonába a gazdihoz.

Örökre veled maradhat

A kis kedvenced elvesztésének fájdalmát nem tudja enyhíteni szinte semmi, de a kényelmes “háztól-házig” hamvasztási szolgáltatás igazán hasznos. Nagyon sok terhet levesz a válladról. Módot ad a méltóságteljes és tiszteletteljes elbúcsúzásra, emellett pedig a hamvakat tartalmazó urnát emlékként is meg lehet őrizni, de az eltemetése is szóba jöhet. Minden csak a gazdi döntésén múlik, ezt azonban nem kell azonnal meghozni.

Bármely állat és a gazdája között tényleg egyedi és nagyon különleges kötelék formálódik az együtt töltött hosszabb-rövidebb idő alatt. A kisállat hamvasztás a méltóságteljes elbúcsúzás és a gyászfolyamat része.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...