Saját KB bal
Saját KB jobb

Megfizethető, dekoratív, légies és tökéletesen árnyékol. Mi az?

A hosszú, szürke téli hónapok után mindannyian várjuk a tavaszt, az első meleg napsugarakat, ám nyár elején már sokszor túlzásnak érezzük a napsütést, és árnyékba menekülünk, ha van hová.

Az erkélyek, teraszok, kertrészek árnyékolására különféle alternatívák közül válogathatunk igényeink, ízlésünk, a terület adottságai és a rendelkezésre álló erőforrások függvényében. Az utóbbi években egyre több helyen láthatunk mutatós napvitorlákat. Ha még nem rendelkezel árnyékolóval, vagy a meglévő rendszert cserélnéd egy kifogástalan megoldásra, ismerd meg a napvitorlák előnyeit!

Klasszikus és modern megoldások

A kényelmes kerti bútorokkal berendezett teraszok nagyszerű lehetőséget biztosítanak pihenésre, étkezésre, szórakozásra, amennyiben védekezünk a tűző nap ellen. A napvitorla ma a legnépszerűbb árnyékoló teraszra, kertbe, ugyanis nemcsak kedvező áron juthatunk hozzá, hanem rendkívül dekoratív, könnyed és egyszerűen telepíthető megoldást nyújt. 

A színekben, formákban és méretekben változatos, könnyen és gyorsan felállítható napernyőket senkinek sem kell bemutatni, a klasszikus típusok mellett kedveltek a jobb helykihasználást lehetővé tevő konzolos megoldások. Számos előnyük mellett nagy hátrányuk, hogy szélben nem használhatóak. 

A motoros vagy kézi vezérlésű exkluzív naprolók mediterrán hangulatot teremtenek, ideig-óráig védelmet nyújtanak a nyári esők ellen is, és nagy területek árnyékolására alkalmasak, viszont magas áruk elrettentő lehet. 

Élvezd a nyarat a teraszon!

Olyan megoldást szeretnél, amely tökéletes védelmet nyújt, dekoratív és megfizethető? A napvitorla lesz a jó megoldás számodra!

A három- és négyszög alakú napvitorlák divatos alternatívát kínálnak teraszok, erkélyek, kertrészek, medencék, gépkocsibeállók, homokozók és sok más funkciójú terület napvédelmére. A telepítésükhöz, rögzítésükhöz sem kell szakembert hívni, magad is megcsinálhatod az útmutató segítségével. Akár több napvitorlát is egymás mellé sorolhatsz, ha igazán nagy terület lefedését tervezed. 

Ez a típusú árnyékoló tökéletes védelmet ad a tűző nap ellen, az egyszerű rögzítésnek, használatnak köszönhetően könnyűszerrel a nap állásához igazítható, így minden napszakban teljes körűen élvezheted a kintlétet otthonod kényelmében. 

Hogyan válassz?

Nemcsak a nap elleni védelem a fontos, de kellemes hőmérsékleten, esős időben is szívesen maradnál odakint anélkül, hogy eláznál? Válaszd a lég- és vízzáró, vízálló napvitorlákat, amelyek menedéket nyújtanak az alatta tartózkodóknak és a berendezéseknek záporok idején is! Ügyelj rá, hogy megfelelő lejtéssel feszítsd ki, hogy a víz ne tudjon megállni rajta, mert az tönkreteheti.

A klasszikus, HDPE anyagból készült apróhézagos szövésű alternatívák vízáteresztőek, megfelelő szellőzést biztosítanak, így nagy forróságban is kényelmesen használhatóak, ami vendéglátóhelyek esetén még fontosabb szempont.

Többféle színben állnak rendelkezésre, igyekezz a környezethez leginkább illő árnyalatot választani!

 

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...