Mindened a stílus?

Akadnak olyan emberek, akiknek mintha a vérében lenne a stílusosság – akár a saját külsejüket, akár az otthonukat tekintve. Valahogy ösztönösen jön belőlük az, hogy mit és hogyan kellene csinálni, milyen színeket milyen másik színekkel kombinálni, mit, hova tenni, stb. Napestig lehetne sorolni, magyarázat akkor sem lenne rá jobb, mint egyszerűen a szépérzék fejlettsége.

Természetesen ezzel nem szeretnénk lehúzni azokat sem, akiknek mindehhez lakberendezőre vagy otthonokról szóló magazinok tucatjaira van szüksége, hiszen ők pedig valami másban jók. Szerencsére azonban ők sem maradnak segítség nélkül akkor sem, ha szép, stílusos otthonról álmodnak, ugyanis a Wallmaxx Tapéta Webáruház kifinomult tapétáival elérhető közelségbe került mindez.

A tapéta visszatér!

A 70-es és a 80-as években nem létezett modern otthon tapéta nélkül. Mai szemmel visszanézve persze meglehetősen gyatra külleműek, sőt legtöbbször silány minőségűek is voltak, és még a választék sem volt olyan széles, mint ma.

Aztán egy időre eltűntek, jöttek helyette a sima, egyszínűre festett falak, ám egyszer csak egyre többen kapták magukat azon, hogy ismét a tapéták között keresgélnek. Csakhogy valami megváltozott: a kínálat és a minőség!

A fentebb említett webáruház több tucat kollekcióval várja az otthonteremtőket. Bár a szín- és a mintavilág rendkívül változatos, egy a közös mindegyikben, az pedig a kiváló minőség.

Csak legyen esztétikus és ízléses!

Hogy melyik kollekciót választod, az csakis rajtad múlik. Ha például a klasszikusan elegáns stílus híve vagy, akkor az AS Creation Battle of Style tökéletes terep lesz számodra.

Itt ugyanis rendkívül sikkes és kifinomult darabokat fogsz találni, így akár a klasszikus, akár a vintage, sőt még a loft lakberendezési irányzat követői is meg fogják találni a számításukat.

Pazar márványmintázatú darabok, csillagos, finoman ívelt csíkos, buja virágmintás, téglát utánzó, retró és egyszínű változatokban bővelkedik ez a kollekció.

Ami mindegyikben közös, az az, hogy egyik sem harsány, mégis megköveteli a figyelmet. Éppen ezért lesz bármelyik ideális választás, hiszen csak úgy lesz kellemes a lakótér, ha nem agyonnyomja a tapéta, hanem szellőssé, barátságossá és meghitté teszi. Ezekre pedig a Battle of Style tapétái egytől egyig képesek!

Bátran vágj bele!

Ha egyelőre talán húzódozol is kicsit attól, hogy tapétával vond be az otthonod falait, akkor mindenképpen arra biztatunk, hogy kicsiben kezdj bele. 

Először is fogj egy olyan helyiséget, amivel a legkevésbé sem vagy megelégedve. Ha azt meg tudod szépíteni egy jól kiválasztott tapétakülönlegesség segítségével, akkor bármit véghez tudsz vinni.

Az első helyiség erőt és lendületet ad majd neked a többihez, és meglásd, mennyire fogod élvezni, hogy a Wallmaxx Tapéta Webáruház sikkes tapétái között válogatsz!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...