Saját KB bal
Saját KB jobb

Találd meg a számodra leginkább megfelelő női oldaltáskát!

Egy oldaltáska több okból sem hiányozhat a repertoárodból. Egyrészt azért, mert ez a kiegészítő igazán praktikus megoldást kínál arra, hogy a lakáskulcs, a mobiltelefon, a váratlan helyzetekben aranyat érő sminkes kiegészítők és az egyéb fontosabb dolgaidat mindig magadnál hordhasd.

Másrészt pedig egy divatos kiegészítő is egyben, amelyből mindenféle összeállítás mellé találhatsz egy-egy tökéletesen illő darabot. Ergo, nem kell a praktikum kedvéért lemondanod a stílusos megjelenésről.

Mi alapján válaszd ki a megfelelő darabot?

Ha a hétköznapi öltözékeidhez keresel megfelelő modellt, akkor azok közül a letisztult stílusú, szerény darabok közül érdemes válogatnod az atáska női oldaltáska kínálatából, amelyeknek a színe passzol az általad legtöbbször viselt felsőrészek, nadrágok és szoknyák árnyalataihoz.

Abban az esetben viszont, ha szereted, hogy a kiegészítőid dominálnak az outfitedben, akkor természetesen választhatsz olyan darabokat is az oldalról, amelyek éles, ám esztétikus kontrasztot képeznek az általad viselt ruházatok színeivel.

Ami pedig a táska anyagát illeti, a tavaszi-nyári időszakra kiváló választásnak bizonyul egy szalma vagy egy kosár táska, míg az őszi-téli szezonra tanácsos inkább egy bőr darabot beszerezned. Az utóbbinak a jelesebb alkalmak esetében is nagy hasznát veheted.

Táska ünnepi alkalomra

Ha ünnepi alkalomra kell a táska, fontos, hogy egy egyszerű, de mégis egyedi és karakteres változatra essen a választásod. Kiváló példaként említhetők a fentebb említett webáruház kínálatából a Karen Maja metál vagy az Andrea kék rostbőr kicsi női oldaltáska, amelyek mindegyike kiválóan fog majd mutatni az elegáns és a sportosabb ruhákkal is.

Ha nem szeretnél sokat variálni, akkor mindenképpen azt javasoljuk, hogy maradj a sötétebb színű daraboknál, hiszen ezeket sokkal egyszerűbb kombinálni bármivel! De igazából ugyanez igaz a minimalista, nude színű oldaltáskákra is. Valószínűleg a nude árnyalatai ezért sem mennek ki soha a divatból.

Ne feledkezz meg a megfelelő méret kiválasztásáról sem!

Amennyiben az olyan alapvető dolgokon kívül, mint a lakáskulcs, a telefon vagy a pénztárca, szeretnél mást is magadnál tartani, akkor mindenképpen egy nagyobb modellt kell választanod. Ilyen lehet például a Budmil Kari kék vagy a Myra fehér-kék virágos női oldaltáska.

Ha viszont a hétköznapok során csupán apróságokat tervezel magaddal hordani, és erre keresel praktikus, illetve esztétikus megoldást, akkor tökéletesen elegendő lesz számodra a Vuch Perry kék vagy a Katrin szürke oldaltáska.

Női oldaltáska a te szolgálatodban

Bár a fentebb leírtakat, érdemes maradéktalanul betartani a vásárlás során, de végső tanácsként mindenképpen azt adnánk neked, hogy ne feledd: a táskád a te javadat szolgálja. Fontos tehát, hogy jól érezd magad vele, és ne feszengj a viselése közben!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...