Saját KB bal
Saját KB jobb

Igen, nem, talán?

Tetszem neki vagy sem? Az első randin biztosan, de még utána is sokat dilemmázik egy nő azon, hogy vajon mit gondol róla a kiszemelt férfi. Pedig a testbeszéd már a legelején árulkodó lehet… Nem is baj, ha már az ismerkedés első fázisában használunk bizonyos “szűrőket”. Röviden vegyük most sorra ezeket az online és offline eszközöket.

Sokan esküsznek arra, hogy a személyes ismerkedés az igazi. Pedig a tapasztalatok azt mutatják, hogy ma már gyakran online jön velünk szembe a “nagy ő”. Ha nehezen ismerkedsz vagy egyszerűen nem találod sehol sem az igazit, érdemes a weben is keresgélni. Például ha regisztrálsz a CUPYDO Társkereső oldalra, gyorsan és egyszerűen, többféle szűrő segítségével kereshetsz párt.

Persze, nem garantált, hogy azonnal megtalálod itt a keresett férfit. Valószínű, hogy érkezik majd sok-sok üzenet, köztük számtalan olyan, amivel nem tudsz és nem is akarsz semmit sem kezdeni. Ezeket hamar és okosan le kell zárni időben, és arra összpontosítani az energiádat, akivel esetleg el tudod képzelni a folytatást.

Személyesen tovább

Eljutottál odáig, hogy valaki igazán szimpatikus? Amint lehet, érdemes személyes ismerkedéssel folytatni. Hiszen így derülhet csak ki, hogy igazán vonzódik-e hozzád a másik nem képviselője. Nyilván minden kezdet nehéz, és az is elképzelhető, hogy zavarban lesztek, nem fog azonnal ömleni belőletek a szó. De mondani úgyis sok mindent lehet. Jobb, ha kicsit figyelsz a testbeszédre is, és máris könnyebben leszűrheted, mi az igazság.

Miről árulkodik a testbeszéd?

Ott járunk, hogy első randi, szép szavak és amik a szavak mögött vannak… De mégis mire figyelj? 

  • Ha például szembefordul veled a férfi, amikor beszélgettek, és mélyen a szemedbe néz, az már jó jel. Olvass a szeméből, az a lélek tükre! 
  • Emellett még valóban meg is hallgat? Vagyis figyel arra, amit mondasz, reagál, sőt később emlékszik is rá? Akkor még jobb. 
  • Nagy valószínűséggel tetszel neki, ha beszélgetés közben finoman próbálja megérinteni az arcod, és nem veszi fel a telefonját, bármennyire is csörög. 
  • Látod és tapasztalod, hogy Rád fókuszál minden porcikájával? Jó úton jársz! 
  • Ha pedig már a következő randi időpontját is le tudjátok fixálni, nyertes helyzetben van. Csak így tovább!

Kerek egész

Bármennyire is óvatosan és sokszor fenntartással kezeljük a világháló adta lehetőségeket, be kell ismerünk, hogy mértékkel igazán hasznos is lehet. A kapcsolatteremtés kiváló eszköze, csak jól kell tudni használni. A CUPYDO Társkereső oldal segítségével például naponta több ezer tag ismerkedik meg az “éteren” keresztül. Itt nagyvárosokra vagy akár diplomásokra szűrve is kereshetsz párt. Sőt a site-on olvasható blogbejegyzésekből még sok-sok hasznos praktikát is elleshetsz. Aztán ha jön az első személyes randi, már csak a testbeszédre kell figyelned.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...