Saját KB bal
Saját KB jobb

Tudjon meg többet a bioklimatikus pergoláról!

Szeretné jobban kihasználni a teraszát, szívesen kiülne egy csésze teával a borongós esős időben, ugyanakkor a nyári napsütésben is elidőzne, kicsit elvonultan? A személyre szabott balkon létrehozható, méghozzá úgy, hogy közben a természetes mikroklíma is megteremthető.

Melyek a bioklimatikus pergola előnyei?

Ez a megoldás azt jelenti, hogy a terasztető fedése lamellákkal történik, amelyek többféle állásban is igénybe vehetők az időjárás függvényében. Általuk megoldható a tökéletes zárás, ha épp zuhog az eső, vagyis maximális védelem biztosítható a csapadékkal szemben, ugyanis az esővíz az integrált ereszcsatornába vezetődik el. Nyitott állásban pedig kellemes átszellőzést biztosítanak, ugyanakkor “elzárják” a besütő napfényt.

Amennyiben szeretné személyesen is megtekinteni, a pergolákkal is foglalkozó Teraszok.hu kínálta Gibus Velvet Plus pergolát, akkor keresse fel pesti bemutatótermünket!

Milyen előnyöket tartogat még a bioklimatikus pergola? A természetes mikroklíma megteremtésén túl, elegáns, modern dizájnt képvisel, vagyis általa növelhető az ingatlan értéke. Az oldalfal rendszer a szerkezetbe integrált, tehát nincsenek vezetősínek, semmilyen esztétikailag zavaró elemek. Oldalfalként választható üveg, illetve árnyékoló. Ez azt jelenti, hogy minden évszakban használhatóvá tehető a teraszhelyiségünk.

Sőt, kérhető LED-világítás is bármely Gibus pergola burkolathoz. Így energiatakarékos fényforrással hangulatosabbá varázsolhatjuk a külső teret. Például a négyszögletű LED-es spotlámpák a lamellákba építhetők, ezáltal tökéletes fényeloszlást garantálnak. Ugyanakkor a spotok nemcsak a lamellákba, hanem a peremkeretbe is telepíthetők.

Választhatók LED-sávok is. Ez esetben a szerkezet belső kerülete mentén helyezkednek el a LED-szalagok. Láthatjuk, hogy bőségesek a választási opciók, így valóban igényeinkre szabhatjuk a megjelenést és a funkciókat.

Plusz helyiség egész évben

A terasz négy évszakossá tehető, ugyanis a szerkezet oldalaiba eltolható üvegfal rendszert is telepíthetünk, de akár dönthetünk a napháló mellett is. Legyen erős napsugárzás vagy csapadékos időjárás, a korszerű technológiai fejlesztéseknek hála, nem okoz gondot a teljes védelem megteremtése.

Egy valóban időjárásálló helyiség hozható létre, méghozzá úgy, hogy nemcsak funkcionális, hanem igényes, mutatós tervezésű, a luxus hatást közvetítve. S ez a fajta elegancia a természet közelségében még többet ér.

Velvet Plus bioklimatikus pergola

Az olasz életérzést teremti meg a csúcskategóriás pergola, melynek szinterezett alumíniumszerkezet fedése lamellákból épül fel. Eső-hó érzékelő automatikával ellátva valóban minden kívánságunkat teljesítik. Plusz fényforrásokkal megspékelve még hangulatosabbá tehető otthonunk terasza.

Érdemes ellátogatni a Teraszok.hu pesti bemutatótermébe és személyesen is megtekinteni a különleges megoldást, a Gibus Velvet Plus pergolát.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...