Saját KB bal
Saját KB jobb

Ördögcérna? Mit érdemes tudni a goji bogyó kapcsán?

A legtöbben hallottunk már a farkasbogyóról, amely az ördögcérna növény narancspiros termése, és számos kedvező tulajdonsággal bír. Nem is meglepő, hogy a kínai orvoslásban évszázadok óta ismert. Napjainkban pedig már a bőrápoló termékekben is fellelhető, mert óriási vitalizáló erővel bír, így az érett bőrre és a ráncok ellen is bevált.

Mit tehetünk a fiatalos, ragyogó arcbőr érdekében?

Először is, ne feledjük az alapos tisztítást, amelyhez természetes arctisztítókat beszerezhetünk a BIOLA Webshop arctisztítás termékköréből. Ezt követően következhetnek a komplex ápoló szérumok, arckrémek. Érdemes goji bogyó kivonatot is tartalmazó szérumokat beiktatni a rutinba, amelyek antioxidáns hatóanyagokban gazdagok.

Miért került bele a növényi hatóanyag a legtöbb bőröregedést mérséklő bio arcápoló termékbe? Leginkább amiatt, mert számos értéket rejt magában. Egyrészt serkenti a kollagéntermelést és segít a bőr nedvességtartalmának megőrzésében is, ezáltal feszesebb, rugalmasabb bőr lehet a jutalmunk.

Másrészt a regenerációban is közreműködik, nem mellesleg mérsékli a ráncokat, vagyis felveszi a harcot a bőröregedés folyamataival. Enyhíti a hiperpigmentációt, egyenletesebbé varázsolja a bőr tónusát. Fokozza a sejtek anyagcseréjét, a vérkeringést, valamint gyulladáscsökkentő hatást is közvetít.

Mindezeket megismerve láthatjuk, hogy miért érdemes beiktatnunk a szépségmegőrző rutinunkba.

Milyen formában alkalmazzuk a goji bogyót?

Az ördögcérna termésének kivonata megtalálható például a BIOLA Bio Goji és Alaria Time Control szérumban, melyet felvihetünk a kritikus szemkörnyékre, arcra és dekoltázsra egyaránt. Amennyiben a célunk a ránckisimítás, vitalizálás, ez a legjobb komplex ápoló készítmény erre.

Pillanatok alatt beszívódik, smink alá is tökéletes, kellően hidratál. Anti-ageing hatóanyagokban gazdag goji bogyó kivonatot, alaria alga kivonatot tartalmaz, emellett pecsétviaszgombát, hyaluronsavat és további értékes alkotókat.

Szintén ideális választás a Bio Goji Yam A.A szépítő szérum is, mely bioaktív hatóanyagok tárházát foglalja magában, tartalmaz például kurkuma és görögszéna kivonatot. Érdemes már 35 év felett alkalmazni, hiszen a kulcs a megelőzés, és ilyenkor már aktívan tehetünk a ráncok, finom vonalak megjelenése, mélyülése ellen.

Rendszeres alkalmazással a szépítő szérum csodálatos bőrkisimító hatásait tapasztalhatjuk meg.

Fiatalos megjelenés kortól függetlenül

Bár az öregedés természetes folyamat, nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy rengeteget tehetünk annak érdekében, hogy minél tovább megőrizzük fiatalos külsőnket. Többek között az egészséges életmóddal, a megfelelő táplálkozással, a rendszeres mozgással, a bő folyadékfogyasztással és persze az ideális szépségápolási rutin alkalmazásával.

Használjuk ki a gyógynövények csodálatos szépítő hatását és legyünk tudatosak a kozmetikumválasztás során.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...