Saját KB bal
Saját KB jobb

Régi óramodellek újratöltve!

Az óragyártók folyamatosan újabb és újabb órákat terveznek, melyeket legfőképpen az aktuális divattrendek ihletnek. A vásárlók igénylik azt, hogy ne csupán egy adott választék jelenjen meg a márka kínálatában, hanem mindig találkozhassanak újdonságokkal, amikért érdemes visszatérni az üzletbe vagy a webshopba.

Akadnak azonban olyan modellek, amik a maguk idejében hatalmas slágernek bizonyultak, azonban napjainkban is érdemes újraálmodni és újragyártani őket, mert mint mondják, a divat mindig körforgásban van.

A klasszikus modellek újragondolása

A Tissot márkának nem is kellett mást tennie, mint elővenni néhány régi, nagy példányszámban eladott modelljét ahhoz, hogy létrehozza a Velekey Ékszervilág webáruházban kapható Tissot Heritage kollekciójába tartozó órakülönlegességeit. Sőt, még arra sem volt szükség, hogy a legismertebb modelleket hozza vissza, hiszen a jelenlegi trendekbe kiválóan beilleszthetőek voltak olyan modellek is, melyek a maguk idejében nem büszkélkedhettek hatalmas eladási adatokkal.

A Tissot Heritage kollekciója

A Tissot nem más nevet adott ennek a különleges kollekciónak, mint azt, hogy Heritage. Ez a szó azt jelenti, hogy örökség, és a márka méltó is ahhoz, hogy gondozza az alapító, Félicien Tissot hagyatékát. A névadó ugyanis a fiával együtt elérte, hogy nevük a világ minden országában ismert legyen, mégpedig úgy, hogy elismeréssel adózzanak nekik. A Tissot órák mindig is az igényességről, a magas minőségről és az értékállóságról voltak híresek.

A Tissot halhatatlan?

A márka története 1853-ban kezdődött, azonban nem volt mindig szerencsés a csillagzata. Többször is kellett más márkákkal egyesülnie ahhoz, hogy életben maradjon, például az Omegával, a 80-as években pedig majdnem bedőlt az egész svájci órapiaccal együtt. Azonban mindig képes volt felállni és továbbmenni a kitűzött cél felé, melyet ma a Swatch Group tagjaként tesz.

A Tissot öröksége

A Heritage remekül illeszkedik a márka többi példánya közé, mégpedig úgy, hogy teljes mértékben státuszszimbólumként tekinthetünk rá. A vásárlók imádják az új modelleket, azonban a Heritage is remek eladási számokat hoz. Bebizonyosodott tehát, hogy érdemes volt visszanyúlni a múltba, és életre kelteni ezeket a kiváló modelleket, ezáltal ugyanis újra elérhetővé váltak a vásárlók számára. A klasszikus számlap, az elegancia, a változatos megjelenés, valamint bőr- vagy fémszíj jellemzi ezeket a példányokat.

Milyen alkalmakra ajánljuk ezeket a modelleket?

A Tissot tökéletes megjelenést biztosít a viselője számára, ráadásul presztízsórának tekinthető. Éppen ezért bármilyen eseményen megállja a helyét, mivel úgy tekintenek rá, mint egy elegáns, minőségi és drága órára. Nyilván nem olcsók ezek a modellek, azonban értéktartóak és befektetésnek sem utolsók.

A Heritage kollekció ráadásul a régi Tissot logót kapta meg, így még különlegesebbek ezek a példányok. Ha megteheted, mindenképpen szerezz be egy olyan modellt, ami megfelel a stílusodnak, ezáltal pedig biztos lehetsz benne, hogy bármilyen lényeges eseményen elismeréssel fognak a csuklódra tekinteni.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...