Saját KB bal
Saját KB jobb

Hogyan dekoráld a babaszobát?

A babavárás az egyik legcsodálatosabb időszak a szülők életében. Ilyenkor azonban van néhány fontos feladat is, amiről gondoskodniuk kell annak érdekében, hogy az új jövevény semmiben se szenvedjen hiányt, és minden adott legyen a biztonságához, komfortjához.

Az egyik legnagyobb jelentőségű, s ezáltal az egyik legizgalmasabb projekt nem más, mint a babaszoba berendezése, kialakítása. Ennek kapcsán persze felvetődik egy csomó kérdés, például az, hogy hogyan, mivel érdemes dekorálni azt?

A Baby Inside Babatermékek babaszoba dekorációi remek inspirációt adhatnak, ha pedig valamelyik termék megtetszik, akkor azzal a lendülettel be is szerezhetjük. Fontos azonban szem előtt tartani az összhatást és annak megfelelően dönteni arról, hogy milyen dekortermékeket használunk.

Baldachin, a gyerekszoba ékessége

Kevés olyan babaszoba dekoráció létezik, ami annyira különleges és szemet gyönyörködtető, mint egy jól megválasztott baldachin. Különösen, ha az óriási méretekkel büszkélkedik és a szoba közepén, egy jól látható helyen kap helyet.

Az óriás baldachinok mellett persze ott vannak a normál méretűek is, amik szintén nagyon egyedi hatást keltenek. Ezek a kiságy fölé kerülnek, ahol dekorációként és egyúttal hasznos eszközként is szolgálnak, elvégre behúzott állapotban megszűrik a fényt és távol tartják a legyeket, szúnyogokat a babától. 

Függő dekorációk, girlandok is jól mutatnak

Szintén remek választások lehetnek a függő dekorációk, például egy girland, amin csillagok lógnak vagy egy kör alakú felfüggeszthető dísz, amin apró macik csüngenek. Amellett, hogy visszafogottan, mégis látványosan hozzájárulnak a babaszoba esztétikájához, van egy másik hasznuk is. Mégpedig az, hogy a baba figyelmét is könnyen felkeltik, aki követve a figurák mozgását, könnyen álomba szenderül. 

Díszítsd a falat matricával!

Ha egy igazán látványos, ám könnyen megvalósítható dekorációt szeretnél, akkor a falmatrica lesz a megoldás. Nagyon sokféle, babaszobába illő motívummal kapható, így miután kiválasztottad azt, amelyik a legjobban tetszik, már csak meg kell keresni azt a falfelületet, ahol szívesen viszontlátnád.

A díszpárnák is szuper dekorkellékek lehetnek

És persze nem hagyhatjuk ki a sorból a csillag vagy felhő alakú díszpárnákat sem, hiszen azok is nagyon fel tudják dobni a babaszoba hangulatát. Elég csak egyet-kettőt a kiságyba vagy a fotelba tenni, és máris nagyon különleges végeredményt érhetsz el. 

Látható tehát, hogy nagyon sokféle lehetőség, megoldás áll rendelkezésre ahhoz, hogy ízlésesen dekoráld a babaszobát. Csak arra kell ügyelned, hogy minden esetben jó minőségű, bababarát termékeket vásárolj, amik színben, stílusban szépen illenek egymáshoz. Ha ez megvan, akkor pedig már csak rajtad és a kreativitásodon múlik minden!

A Baby Inside Babatermékek dekorációi közül bármelyik jó választás lehet, de egyszerre akár többet is kombinálhatsz egymással, csodás lesz a végeredmény!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...