Saját KB bal
Saját KB jobb

Gyönyörű mintás komód a gyerekszobába

Nem vagyunk egyformák, egyesek mindent aprólékosan megterveznek, hogy a gyerekszoba összképe egységes és harmonikus legyen. Mások viszont abban a hitben élnek, hogy kizárólag hagyományos bútorok közül válogathatnak. 

Az igazság az, hogy elérhetők kifejezetten kicsiknek készült változatok egyszínű és mintás kivitelben egyaránt. Nagyon szép flip grafikákkal teljesen más megjelenést kölcsönözhetünk a szobának. 

Csodaszép bútorok a gyerekszobába

A Berry Baby oldaláról flip komódok is beszerezhetők, melyek legszebb ékei lehetnek az adott helyiségnek. Bőséges választékból szemezgethetünk, különféle mintás darabok is elérhetők: egérkés, macis, zsiráfos. Természetesen a paletta részét képezik az egyszínű modellek is, ha letisztult, minimalista stílusú bútor kiválasztása a cél. Azonban jó, ha tudjuk, hogy bőven van választási opciónk, nagy örömet szerezhetünk gyermekünknek egy személyre szabottabb, neki tetsző változattal. 

A három fiókos komódok bőséges rakodási lehetőséget biztosítanak, így praktikusan elhelyezhetjük a babaholmikat, textileket, hasznos kiegészítőket. A szoba ezáltal sokkal rendezettebbé válik. Ne feledjük, hogy a komódok nemcsak funkcionálisak, hanem jelentősen alakítják a belső tér stílusát, hangulatát is. Ráadásul egy baba- vagy gyerekszoba esetén erre még inkább ügyelni kell, hiszen a saját kis környezete az, ahol fejlődhet, megismerkedhet a világgal, később pedig kreatív képességeit is itt bontakoztathatja ki. 

A berendezés során ugyanakkor egy kicsit mi is újra gyermekek lehetünk, hiszen látva a csodaszép grafikákkal ellátott bútorokat, felébred bennünk is a régen elfeledett részünk, amikor minden szórakoztató, vidám és színes volt.

Mit tárolhatunk egy praktikus komódban?

Ezek a hasznos bútorok tágas belső tárolóhellyel rendelkeznek, így a ruhaneműktől kezdve a törölközőkig bármit elhelyezhetünk bennük. A textil kiegészítőkön kívül apró kellékeket, de akár játékokat is tárolhatunk. Érdemes persze egy helyen tartani a kicsi legfontosabb, leggyakrabban használt holmijait, így mindig tudjuk, hol keressük őket.

A komód a rendszer és a rendezettség központi eleme, a segítségével mindig kifogástalan rend uralkodhat otthonunkban. Hatalmas segítség lehet, hiszen babakorában a szükséges kellékeit tárolhatjuk benne, később, ahogyan cseperedik ő maga is birtokba veheti, hogy a saját kis dolgait rendszerezetten tárolja. 

Optimális élettér vidám bútorokkal

A gyerekek számára kiemelten fontos, hogy az őket körülvevő környezet ösztönzőleg hasson rájuk. Ahogyan növekednek, fejlődnek, fokozatosan ismerik meg a világot, kiszélesedik az látókörük. Elkezdik felfedezni a nekik tetsző bútorokat, kellékeket és a bohókás, mintás változatok különösen közel állnak hozzájuk. 

A gyermekszoba berendezése rengeteg lehetőséget rejt, hiszen a különleges elemekkel, bútordarabokkal nemcsak vonzóbbá tesszük a belső teret, hanem ösztönzővé, vidám hangulatúvá is varázsoljuk.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...