KCR daruval nincs lehetetlen!

A fiúk kisgyerek koruktól szívesen játszanak különféle kisautókkal, különösen kedvelik a kukás autókat és a dömpereket, és ez sokuknál nem változik akkor sem, amikor felnőnek.

De a rajongás érthető is, hiszen a darus autók fantasztikus szerkezetek, amelyek számos munkafolyamatot megkönnyítenek az építő- és filmiparban, de akár egy üzem költöztetése során is.

Kedvező feltételekkel vehetsz bérbe nagy teljesítményű KCR darut különféle szállítási és rakodási feladatokra, akár magánszemélyként, akár cégként is például a Prédio-Bau vállalattól. De lássuk, mit tudnak a KCR-ek, és miért jó, ha bérelsz egyet, amikor építkezel.

Az építkezések hasznos járművei

Ma már elképzelhetetlen akárcsak egy családi ház építése is a munkálatokat megkönnyítő különböző típusú teherautók nélkül, de a gigaépítkezések egyenesen megvalósíthatatlanok nélkülük.

A darus teherautókkal nemcsak hazafuvarozhatod az építőanyagot a telepről, a szakáruházból, hanem az építés helyszínén könnyűszerrel le is rakodhatsz. A daruzáshoz nem kell külön helyigényes emelőt felállítani, hiszen a KCR ezt a feladatot is elvégzi.

Nehéz és nagy kiterjedésű, raklapos vagy ömlesztett építőanyagok házhoz szállítására, és megfelelő helyre történő emelésére alkalmas. 

Gondoltad volna?

Felhőkarcolókat ma már szerte a világon, minden nagyvárosban találni, a modern metropoliszok jelképeivé váltak, így. Európában is egyre több zsúfolt városban találni több száz métert meghaladó épületeket.

A modern technológiáknak köszönhetően ma már szinte gyerekjáték a felhőkarcolók építése, nemcsak a korszerű építőanyagok, műszaki megoldások, hanem a funkcionális és sokoldalú gépek, járművek révén is.

Az anyagok logisztikájában, rakodásában nagy segítséget nyújtanak a nagy teherbírású önrakodós teherautók, ugyanis számos munkafolyamatban használhatók.

Éppen ezért kaptak kiemelt szerepet Varsóban a II. világháború utáni újjáépítés során, és kapnak ma a felhőkarcolók építésénél is. Az egykori legmagasabb, 230 méteres szocreál stílusú Tudomány és Kultúra Palotáját ma 18 toronyház veszi körül, köztük Európa legmagasabb épülete, a 310 méter magas Varsó Torony. Gondoltad volna? Építésükben megszámlálhatatlan darus autó és billencs vett részt.

Miért jó, ha bérelsz?

Egy nagy teherbírású, komoly daruval rendelkező teherautó megvásárlása nem olcsó mulatság, és a legtöbb esetben még az építőiparban tevékenykedő cégek számára is felesleges. Jobban jársz, ha bérelsz egyet, amikor szükséges. Így nemcsak tetemes költségét spórolhatsz meg, hanem komoly fejtöréstől is megkímélheted magad, ugyanis

  • nem kell fizetni a karbantartás, üzemben tartás jelentős költségeit,
  • nem kell kiképezned a hozzáértő személyzetet,
  • szerződés alapján akár rendszeresen is használhatod, amikor szükséged van rá.

Építőipari, filmes és bármilyen nagy és nehéz tárgy daruzására, szállítására válaszd a KCR teherautókat, magánszemélyként vagy cégként bérelj egyszeri alkalomra vagy rendszeresen!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...