Saját KB bal
Saját KB jobb

Szükséged van magánszférára? Építs WPC kerítést!

Sokan nem szentelnek komolyabb figyelmet a kertépítésnek, sőt, néha ez az utolsó feladat, amivel foglalkoznak. Pedig nem csupán a megfelelő összkép megteremtésében játszik nagy szerepet az, hogy milyen kerítést választunk, hiszen biztosítja a privát szféránkat is. Ez különösen fontos akkor, amikor túlságosan kíváncsi szomszédokkal vagyunk megáldva. 

De milyen anyag jöhet szóba, ha időtálló megoldásban gondolkozunk? Például a WPC. A következő cikkben most ezt a lehetőséget vesszük górcső alá. Ha érdekel a téma, tarts velünk!

Miért választják egyre többen a WPC kerítést?

A modern családi házak körül szinte mindenhol WPC anyagból készült kerítéseket húznak fel, szóval úgy éreztük, hogy ideje utánajárni, miért preferálják annyian ezt a megoldást. A WPC kerítés lehetővé teszik, hogy elzárkózzunk a külvilág elől, ami nagyon nagy előny egy-egy fárasztó nap után. De mitől olyan nagyszerű választás ez a termék? Milyen összetevők teszik különlegessé és hogyan hasznosítható? 

A WPC tulajdonképpen a műanyag és a fa keveréke, ráadásul környezetbarát anyag. Ennek köszönhetően nemcsak az otthonunk környezetét szépíthetjük meg, de a bolygó védelmét egyaránt szem előtt tarthatjuk. 

A hagyományos kerítésanyagokkal szemben a WPC nem megy hamar tönkre, ellenáll az időjárás viszontagságainak, ugyanakkor a penésznek, a gombának és rovaroknak is. 

Design a javából!

A modern, fahatású kerítés természetes megjelenése tökéletesen összhangban van a környezetével, nem is beszélve arról, hogy többféle színben is kapható. Napjainkban faerezetes kivitelben is beszerezhető, fokozva a természetközeli érzést. 

A WPC kerítés nem deformálódik el, nem szálkásodik, nem reped meg, valóban egy olyan megoldásról van szó, amelyet nem kell évente újrafesteni. Ez ugyanis rengeteg időt, energiát és pénzt emészthet fel. 

A telepítés egyszerű és gyors, nem igényel különlegesebb szakértelmet, s a lécek méretre vágása szintén könnyű. Egy praktikus és jó megjelenésű anyagról van szó, amely kellő stílussal ruházza fel a bejárat területét.

A WPC elemek előnyei

A WPC elemeket többféle területen használhatjuk fel, hiszen nem csupán kerítésként hasznosítható, hanem speciálisan burkolatként is. A teraszon, de a medence környékén egyaránt helytáll, vagyis akár az udvar, a kert több pontján is visszaköszönhet ez a természetes stílus. A betekintésgátló kerítésrendszer kiépítéséről és a csúszásmentes burkolatról sem kell lemondanunk. 

A WPC tehát minden tekintetben alkalmas arra, hogy beillesszük a környezettudatos életünkbe, s a jövőbe mutató technológiával gyártott produktumok tökéletesen igazodnak az elképzeléseinkhez. Ritka egy ilyen jól hasznosítható anyag, s ha hosszú távra tervezünk, akkor mindenképpen ki kell próbálnunk!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...