Saját KB bal
Saját KB jobb

Miskolci biztonsági őr állás? Aki keres, az talál!

Ebben a cikkben a miskolci biztonsági őr állásokról lesz szó. Beszélünk arról, hogy hol érdemes keresni őket, és miként vágjunk bele a jelentkezésbe. Továbbá arról is, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnünk, és mi vár ránk egy ilyen munkakörben. Lássuk a részleteket!

Hol érdemes miskolci biztonsági őr állást keresni?

Ha nyitott szemmel járunk, könnyen láthatóvá válik számunkra is, hogy számos nyitott miskolci biztonsági őr állás elérhető a városban. A vármegyeszékhelyen található cégeknél sok helyre keresnek ilyen pozícióba munkaerőt.

És hogy honnan tudjuk mindezt? Használjuk az internet adta könnyű és gyors keresési lehetőséget! Pillanatok alatt megtalálhatjuk a vármegyeszékhelyre vonatkozóan legrelevánsabb állásportálokat, melyeken garantáltan sok releváns találatot kapunk majd. Elég, ha csak felmegyünk a MiskolcÁllás oldalra, és láthatóvá válik, miről is írunk.

De érdemes a Facebookon is keresgélni, ahol helyi munkakereső csoportokban is találhatunk ilyen álláshirdetéseket. Emellett a helyi munkaügyi központot is felkereshetjük, akiken keresztül szintén számos cég próbál meg munkaerőt toborozni.

Hogy vágjunk bele a biztonsági őr állás keresésébe?

Az első és legfontosabb, hogy keressük meg az aktuális nyitott pozíciókat. Ha ezek megvannak, akkor létfontosságú a kiírás elolvasása. Erre azért van szükségünk, hogy tudjuk, mire számítsunk az adott pozíció esetén.

Kéznél kell lennie egy aktualizált önéletrajznak, melyet be tudunk nyújtani. Ezzel kapcsolatban érdemes azt megjegyezni, hogy mindig az aktuális álláspályázathoz kell igazítanunk a benne leírtakat. Ha biztonsági őr állást keresünk, akkor például e pozíció esetén releváns tapasztalatokat kell feltüntetnünk.

Legyen szó akár csak annyiról is, hogy önkéntes rendfenntartók voltunk a helyi falunapon, vagy a helyi diszkó kidobói voltunk fél évig. Ezt mindet bele kell írnunk, mert releváns munkatapasztalatot jelentenek, függetlenül attól, hogy fizettek-e érte vagy sem.

És hogy miért ne azzal kezdjük, hogy elvégzünk egy biztonsági őr tanfolyamot? Ezt a következő bekezdésben részletezzük.

Milyen feltételekkel lehetünk biztonsági őrök?

Sok esetben nem is elvárás az, hogy valakinek legyen biztonsági őrként elvégzett tanfolyama, ezért nem ez volt az első feladatunk az álláskeresés során.

Ellenben az kétségtelen, hogy vannak olyan hirdetések, ahol elvárás, sőt releváns tapasztalatra is szükségünk van a pozíció betöltéséhez. Máshol viszont elég a hasonló munkakörben szerzett jártasság is.

Amire viszont garantáltan szükségünk lesz, az az erkölcsi bizonyítvány, enélkül nem sok helyre fognak felvenni ilyen pozícióba. 

Emellett kérhetik, hogy megfelelően tudjunk kommunikálni, jellemzően szóban. Erre főleg az olyan helyeken van szükség, ahol emberekkel is foglalkoznunk kell, például ha a be- és kiléptetést is kell intéznünk a vagyonőri teendőink mellett.

Érdemes előzetesen tájékozódni, hogy milyen lehetőségeink vannak, és mik az elvárások. Így könnyen rálelhetünk arra az állásra, amit kerestünk.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...