Futármunkák Kecskeméten és környékén

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek itthon is a futármunkák. Mára már a gépkocsikkal történő szállítmányozás mellett bevett munkaeszköznek számítanak a biciklik, motorok, rollerek is. Bizonyos esetekben azonban nem kikerülhető az autó, sőt a teherautó használata. Lássuk milyen fuvaros munkalehetőségek vannak Kecskeméten!

Áruterítő

Részmunkaidőben is végezhető a B kategóriás sofőr állás, amelynek hirdetését egy kecskeméti elektromos kerékpárok forgalmazásával foglalkozó cég adta fel a Kecskemétállás oldalán. Az állásajánlat érdekessége, hogy csak nyugdíjasok jelentkezését várják. A foglalkoztatás egyszerűsített munkavállalóként történik, napi bejelentéssel. Feladat az elektromos kerékpárok szállítása belföldön. A jelentkezésnél nem feltétel, de előnyt jelent a hasonló munkakörben szerzett tapasztalat.

Egy másik hirdetésben pedig, amelyet egy gépjárműalkatrészeket értékesítő vállalkozás adott fel, olyan kollégákat keresnek, akik nem csupán kiszállítják a megrendelt termékeket, de menedzselik is a szállítási folyamatot. Például az ügyfeleknél rákérdeznek mire lenne szükségük, figyelmükbe ajánlják az akciós termékeket stb. 

Ételfutár

Klasszikus futármunkának számít az étel-házhozszállítás.  Egy jónevű kecskeméti pizzéria pizzafutárt keres teljes munkaidőben. Ehhez a munkához szükség van természetesen B kategóriás jogosítványra és kiváló helyismeretre. Az ideális futár barátságos és bírja a munkával járó pörgést. A jelentkezés elbírálásakor előnyt jelent a saját gépjármű.

Az ételfutár egy másik variációját kínálja a Kecskemét belvárosában működő zöldség-gyümölcs feldolgozó nagyker. A raktárba keresnek olyan kollégát, aki segít összekészíteni az árut és ki is szállítja azt jellemzően a városhoz közeli végpontokba. Előnyt jelent, ha van targoncavezetői vagy C kategóriás jogosítvány a kötelező B kategória mellett. A feldolgozóüzem az elvégzett munkáért magas jövedelmet kínál.

Csomagkézbesítő futár

Egy nagy csomagküldő cég keres futárokat azonnali kezdéssel kisméretű csomagok kézbesítésére, magas havi jövedelemért cserébe. Az ideális futár rendelkezik a megfelelő jogosítvánnyal (elegendő a B kategória), megbízható, felelősségteljes, pontos és jó a tájékozódási képessége. 

A feladat két fő részből áll: egyrészt csomagkézbesítésből, másrészt a küldemények címhelyeken való felvételéből. Előnyt jelent a hasonló munkakörben szerzett tapasztalat, Kecskemét és környéki lakhely, a 3,5 tonnás kisteherautó vezetésében szerzett jártasság. 

A cég versenyképes alapbért ad, amelyet teljesítményalapú havi és év végi bónuszokkal lehet növelni. Az állás bejelentett, teljes munkaidős, csak hétköznapi munkavégzés van, a hétvégék szabadok. Munkaruhát és céges mobiltelefont biztosít a vállalat.

Ha szeretnénk kipróbálni magunkat egy jól jövedelmező, pörgős szektorban akkor a szállítmányozás ideális választás lehet a számunkra.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...