Saját KB bal
Saját KB jobb

Az építőipar soha nem áll meg

Akármilyen gazdasági helyzet is van, az építőipar soha nem áll meg, hiszen mindig készülnek új lakóházak, bevásárlóközpontok, üzletek. Sőt, mindig történik felújítás is, aminek következtében mindig szükség lesz építőiparban jártas szakemberekre.

Mai cikkünkben megnézzük azt, hogy pontosan milyen álláslehetőségek is vannak Szolnokon és környékén, ha az építőiparban szeretnénk elhelyezkedni.

Számtalan vezetői pozíció vár betöltésre!

Minden építkezés és felújítás során rendkívül fontos, hogy biztos és szakértő kezekben legyen a munka elvégzése, éppen ezért a https://szolnokallas.hu/allasok/epitoipar-epiteszet oldalon számtalan vezetői pozíció vár betöltésre.

Ilyen többek között a művezető munkakör is, amelyet szakirányú végzettséggel, jogosítvánnyal és számítógépes ismeretekkel lehet betölteni. A feladatok közé fog tartozni többek között a kivitelezés munkafolyamatainak a szakmai irányítása és felügyelete, a személyi és tárgyi erőforrások optimális felhasználása annak érdekében, hogy a vállalt minőségben és a vállalt határidőre elkészüljön a munka. Természetesen a munka-, a környezet-, és az egészségvédelem szem előtt tartásával kell mindezt megtenni.

Építésvezetőket és brigádvezetőket is keresnek a fent említett álláshirdetési portálon, így ha végzettségünk inkább azt teszi lehetővé, akkor bátran jelentkezhetünk arra is!

Egy jó szakember aranyat ér!

Nem mehetünk el szó nélkül a munka “oroszlánrészét” elvégző szakemberek mellett sem, hiszen nélkülük a vezetők is meg lennének lőve. Ma már valóban lasszóval kell vadászni az igazán ügyes és megbízható szakembereket, éppen ezért ha mi magunk is azok vagyunk, akkor nem sokáig kell munka nélkül lennünk.

Akár kőművesek, akár villanyszerelők, akár gépkezelők vagyunk, számos lehetőség vár ránk Szolnokon és környékén.

Sőt, nagyon népszerű pozíciók a nyílászáró beépítő állások, valamint födém és fal zsaluzásában is számtalan lehetőség nyílik, amennyiben vannak ilyen irányú tapasztalataink.

Azonban mindegyikben közös, hogy a SzolnokÁllás oldalán hirdetik őket, így ha nem is tettük eddig, mindenképpen érdemes regisztrálni erre az álláshirdetési portálra.

Számtalan extra vár ránk!

Ha nem vagyunk restek, és regisztrálunk, akkor lehetőségünk nyílik arra, hogy könnyen és egyszerűen létrehozhassuk az önéletrajzunkat, még ha nem is vagyunk túl jártasak a számítógép használata terén. 

Sőt, könnyen jelentkezhetünk is egy-egy pozícióra, ha meglátunk valami szimpatikusat, illetve ha feliratkozunk az állásértesítőre, akkor e-mailben kapunk majd értesítést minden egyes új álláshirdetésről, ami számunkra érdekes lehet! Így garantáltan nem maradunk le egyetlen pozícióról sem, sőt, mondhatni kedvünkre válogathatunk is!

Ezért már mindenképpen megéri a SzolnokÁllás oldalát használni, ugye?

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...