Saját KB bal
Saját KB jobb
Midsection of slim woman in white sportive clothes. Young girl with fit body posing in studio with big windows. Sport, fitness, diet, nutrition and health care concept.

Kockahas edzés kezdőknek: itt egy hasznos program

Nagyon sokan, de különösen a férfiak almodnak arról, hogy kockahasat villantanak nyáron a strandon. A többség abban látja a megoldást, hogy számolatlanul végzi a hasizom gyakorlatokat és a felüléseket, holott nem ez a kockahas titka. Mások olajzöld vagy fekete pólót húznak, mivel a közhiedelem szerint az slankít. A rossz hír az, hogy bizonyos súlyfelesleg felett mit sem ér a sötét felső.

A kockahas titka: a diéta

Természetesen az is fontos, hogy legyen némi hasizomzat, amiről a zsírt lepucolva megvillan a kocka has, azonban a többség ennek túl nagy jelentőséget tulajdonít. A több száz fekvőtámasz nem sokat ér, de ha sok időd van, akkor nyugodtan csinálhatod, azonban ettől önmagában véve nem lesz izmos a hasizmod. Pontosabban izmos lesz, de nem fog látszani. Ennek oka, hogy az izom fölött lévő zsírréteg takarja. Ennek eltüntetése diéta által történhet.

Diéta és edzés okosan

Az Intenset kockahas program kezdőknek remek kiindulópontot nyújthat a kockás has eléréséhez. A program egy igazán rövid, mindössze öt perces, azonban annál hatékonyabb kockahas-edzéstervet tartalmaz, illetve a diétát, aminek köszönhetően a hasizmok láthatóvá válnak. Gyakorlatilag edzeni kell és odafigyelni, hogy mit eszel. Ennyi a titok nyitja.

Az edzés program a hétköznapi emberre szabott, tehát a napi rutinba könnyedén beilleszthető. Nem kell órákon keresztül felüléseket végezni. A férfi Intenset diéta 190 gramm fehérje és 160 gramm szénhidrát bevitelt ír elő. A női verzió 175 gramm fehérjét és 140 gramm szénhidrátot tartalmaz. A magas fehérje bevitel elengedhetetlen az izomépítéshez. Azonban kizárólag étkezés útján nagyon nehéz elegendő fehérjét bevinni a szervezetbe, ezért a program keretein belül napi egy vagy két protein shake elfogyasztására is szükség van.

A fehérjeportól nem kell tartani, semmi bajod nem lesz tőle. Nem áll le a veséd, nem lesznek kiütéseid, nem nőnek tőle óriási izmaid egyik pillanatról a másikra és nőként nem leszel tőle férfias. A városi legendáknak nem szabad bedőlni.

A kockahas program diétájában a szénhidrát nincs drasztikusan lecsökkentve, így teljesen betartható. Így nem áll fenn annak az esélye, sok diétával ellentétben, hogy már a harmadik napon megőrülsz az éhségtől és végül egy falásrohammal elbukj. A betartható diétának köszönhetően nem fogsz éhezni és nem éled meg kínszenvedésnek az életmódváltást.

Miért nem működik a több ezer felülés?

Nem hiába csinálják sokan megállás nélkül a felüléseket, hiszen ez a könnyebbik út. A diétától nagyon sokan megrettennek vagy épp drasztikus, tarthatatlan típusokkal próbálnak meg hamar eredményt elérni. Érdemes tisztában lenni vele, hogy nincs olyan, hogy helyi fogyás. Ha diétázol, akkor mindenhonnan fogyni fogsz. Hölgyek esetében a mellekből is, bármennyire is fájó ez a tény. Az Intenset program előnye, hogy betartható. Nincsenek benne csoda ételek, kimondhatatlan nevű táplálékkiegészítők vagy nyakatekert gyakorlatok. Mindössze a sikerhez, vagyis a kockás hashoz vezető valódi út. A program kezdők és haladók számára is tökéletesen alkalmas.

 

(x)

Kép: freepik

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...