Saját KB bal
Saját KB jobb

Logózott reklámtollal hatékonyan hirdethetünk és üzleti találkozóra is megfelelő

Az egyik legrégebb óta használt reklámajándék nem más, mint az egyedi arculattal, logóval ellátott tollak. Miért annyira népszerűek? Mert mindenkinek szüksége van rá, egy ilyen apró felületen is rengeteg információ elfér, és egy minőségi darabbal hatalmasat dobhatunk a cég megítélésén és hírnevén.

Miért éppen reklámtoll a jó választás?

Még mielőtt belevágunk az előnyök felsorolásába, érdemes szót ejteni arról, hogy ma már kifejezetten könnyedén lehet beszerezni egyedi tollakat. Például a Zefi Reklámajándék írószerek kínálatából hosszasan válogathatunk, és garantáltan meg fogjuk találni az ideális terméket.

Az egyedi tollak a legolcsóbb és leghatékonyabb reklámozási módszerek közé tartoznak. Logóval, szlogennel, cégnévvel vagy weboldal címmel ellátva minden irodai asztalon ott a helyük. Egy ilyen tollat hosszú ideig lehet használni, így számtalan olyan alkalom lesz, amikor a munkatárs, potenciális ügyfél és üzlettárs a kezében tarthatja majd cégünk elérhetőségeit és megjelenését.

Modelltől függően többféle technika áll rendelkezésre, többek között klipszes, jobb- és balkezes. Az emblémázás módja szintén modelltől függően lehet 1-4 színű tamponnyomás, UV-LED technológia vagy gravírozás. Az egyik kedvenc reklámajándék a sötétben világító golyóstoll, ami a gravírozott felületet világítja meg, így még jobban kiemeli a logót és az egyes feliratokat.

Fontos, hogy hasznos is legyen az ajándék, ne csupán jelképes

Az egyszer használatos, eldobható ajándékok helyett a legjobb, ha olyan eszközöket adunk, amelyek hatékonyak, újrafelhasználhatóak és valódi értéket képviselnek, mint amilyenek a golyóstollak is. Az üzleti megbeszélések során például nagyon jól fog jönni a már említett minőségi tollkészlet, amelyet aláírásokhoz és papírmunkához használhatnak majd a mindennapokban.

Persze nemcsak tollat adhatunk, hanem más irodai eszközöket is. Ilyen például az elengedhetetlen bögre, ami minden kávészünet főszereplője lehet. Ha van rá lehetőség, ne csak egy felületet használjunk a cég offline kommunikációjában, hanem minden olyan promóciós terméket valósítsunk meg, ami illeszkedik a vállalkozás arculatához és a megajándékozottak tudják használni akár minden nap.

A minőség az egyik legfontosabb

Nemcsak arra kell odafigyelnünk, hogy többféle ajándékot adjunk, hanem az egyes termékek minősége is nagyon fontos. Ha valakinek adunk egy tollat, de az már másnap bedobja a törölközőt, akkor nemcsak a termékről, de a cégünkről is hasonló véleménnyel lesznek az ügyfelek. 

Ha minőségi reklámajándékokat adunk, azzal azt kommunikáljuk, hogy a saját szolgáltatásaink és termékeink is minimum ilyen szintet képviselnek és nyugodtan választhatnak minket a mindennapokban.

Természetesen legyen szó reklámtollról vagy más promóciós termékről, a választás nem egyszerű, érdemes olyan helyen csináltatni, ahol már több éves tapasztalattal rendelkeznek.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...