Saját KB bal
Saját KB jobb

Jön a nyár, gondoskodj az autódról már most!

Bár nehezen érkezik meg a tavasz, egy percet se félj attól, hogy amint itt lesz, három nappal később már beüt a nyár is. Most még a fűtést babrálod az autódon, de pár hét, és konkrétan meg fogsz sülni, hacsak nem járatod csúcsra a klímát.

Szerencsére azonban akad még egyéb megoldás is, amivel meg tudod magadat és a járművedet is védeni a hőségtől és a káros sugaraktól. Mai cikkünkben erre mutatunk neked egy fantasztikus megoldást.

Sötétített ablak? Miért ne?

Bár általánosságban véve a legtöbb ember elsőre felesleges pénzkidobásnak gondolja, hogy a Royal Tuning autóablaksötétítő fóliájával bajlódjon, azért érdemes egy picit átgondolni a dolgot.

Általában a sötétített ablakok szinte mindenkinek a luxusjárgányokat vagy a sportverdákat juttatják az eszébe. Az előbbi esetében a sötét üveg a benne ülők privát szféráját védi, az utóbbi esetében pedig szimplán a vagányság és a titokzatosság fokmérője a tuningolt ablak.

De érdemes túllépni ezeken a sztereotip megközelítéseken, mert  a sötétített fólia ennél sokkal többet nyújt annak, aki hajlandó egy kis anyagi befektetéssel tovább fokozni a saját kényelmét és biztonságát. 

Miért éri meg sötétre fóliázni az ablaküveget?

Mutatjuk is, mennyi előnyöd származhat abból, ha lesötétíted az üvegeket. Többféle erősségű fólia között választhatsz, értelemszerűen az 5%-os fólia sokkal több fényt enged be, mint a 25%-os. A te döntésed lesz, hogy melyiket használod, a lényeg, hogy valamelyiket válaszd, mert csak jól jársz vele.

  • Többek között azért, mert kint maradnak a káros sugarak! Az UV-sugárzás még az autóban ülve is hat, érdemes gondoskodni a védelemről.
  • Kint marad a hőség is, ugyanis sokkal lassabban melegszik fel a sötétített üvegű autó.
  • A lesötétített ablaknál bizonságban lesznek az értékeid, hiszen senki sem fog belátni, nem veszik észre, hogy milyen táskát vagy épp tabletet hagytál ott az ülésen. Így aztán senkinek esze ágában sem lesz majd feltörni, hiszen lutrira egyetlen tolvaj sem szeret menni.
  • Baleset esetén extra védelmet nyújt, ugyanis a fólia egyben tartja a szilánkosra tört üveget, amely amúgy rengeteg sérülést okozna, ha szétszóródna.

Láthatod hát, nem is annyira ördögtől való, hogy a Royal Tuning autóablaksötétítő fóliáit használd! Nem kell ahhoz sem luxuskategóriájú autó, sem laza sportjárgány, hogy óvd magad a melegtől, a káros sugaraktól, az illetéktelen behatolástól vagy egy baleset következményeitől!

Mindentől a fólia sem véd!

Talán unalmasnak tűnik, hogy mindenki ezt szajkózza, de még mindig nagyon sok az ilyen jellegű tragédia. 

Éppen ezért, bár a sötétített ablak esetén tovább tart, hogy az autó utastere elviselhetetlenül forróvá melegedjen, de teljesen nem tudja ezt megakadályozni még a fólia sem. Így aztán mindig gondoskodj arról, hogy senki se maradjon ott bezárva a nyári hőség idején!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...