Saját KB bal
Saját KB jobb

Hogyan legyen a fürdőszoba mutatós és praktikus is?

Igazán sokféle teret használunk egy lakásban, mindegyiknek más és más a funkciója. Ezek közül igen lényeges szerepet tölt be a fürdőszoba, hiszen mind reggel, mind pedig este rengeteg időt töltünk itt el. Emiatt nagyon is fontos, hogy megtaláljuk a leginkább ideális fürdőszoba bútorokat és kiegészítőket ide. Ha így teszünk, akkor zökkenőmentessé és igazán élvezetessé tehetjük az itt eltöltött fontos perceket.

Kell egy jó fürdőszoba szekrény

Érdemes felkeresnie a butorpiac.hu fürdőszoba kollekcióját, ahol a mindennapos rutinját igazán megkönnyíteni képes modellek között válogathat. Hiszen egyáltalán nem mindegy, milyen a bútor ebben a helyiségben: akkor jó, hogy ha valamit meg szeretne találni a fürdőszobájában, akkor meg is találja azt.

Ha megfelelő berendezési elemeket választ, akkor ezt könnyen, gyorsan megteheti nap mint nap. Nem lesz összevisszaság, mindennek lesz pontos helye. Mivel nagyon gyakran ez a lakás egyik legkisebb helyisége, jó alaposan célszerű átgondolni, hogy milyen elemekkel rendezi azt be.

Nagyon lényeges például, hogy milyen fürdőszobaszekrény mellett teszi le a voksot. Ha már gyerekek is vannak a családban, akkor például rengeteg holmit be kell tudnia ennek fogadni.

Egy ideális fürdőszobai szekrény szinte minden holmit láthatatlanná tud tenni. Vannak hagyományos kialakítású, fiókos változatok, de a kombinált típusok is rendkívül hasznosak. A falra szerelhető modern fürdőszobaszekrények pedig igazán praktikusak, főképp kis terekben.

Praktikus a mosdó alatti szekrény is

A fürdőszobai szekrény mellett még nagyon lényeges és rettentően praktikus bútordarab a mosdó alatt álló szekrény is. Hiszen annyi minden elpakolnivalót használunk a vizes helyiségünkben, hogy felsorolni is lehetetlenség! Nem is kell, de persze eltenni annál inkább! Erre kiváló lehetőséget biztosít a mosdó alatti “holt” tér. Ezt a mindenható is pakolásra teremtette, nem?

Ahhoz, hogy az összes berendezési elem harmonikusan illeszkedjen egymáshoz, érdemes egyszerre kiválasztani a bútorokat. Lehet már mosdóval egybeépített fürdőszoba szekrényt is kapni.

Tükröm, tükröm…

A szekrények mellett nagyon lényeges, hogy a fürdőszobájába mindenki megtalálja a tökéletes és megfelelő fürdőszoba tükröt. Minden nap használjuk majd ezt, nagyon sokat segíthet tehát abban, hogy rendezett külsővel tudjunk megjelenni a külvilágban.

Tisztán és torzításmentesen kell látnunk magunkat benne és persze a többi berendezési elemhez is illeszkednie kell stílusában és anyagában is. Egy jó és praktikus tükörrel a teret optikailag is nagyobbnak mutathatjuk. Érdemes ezt mindenképpen kihasználni és okosan alkalmazni.

Legyen bár kicsi, vagy még oly nagy is a fürdőszoba, ha gondosan megtervezzük és válogatjuk hozzá a bútorokat és a kiegészítőket, minden napunk jobban indul és fejeződik majd be itt.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...