Saját KB bal
Saját KB jobb

Hangulatos helyszínek a céges rendezvényekhez

Egy céges ebéd, vacsora, vagy egyéb rendezvény megszervezése egyáltalán nem egyszerű feladat. A sok teendő között az egyik legnehezebb megtalálni az ideális helyszínt, ami alapjaiban határozza meg a rendezvény hangulatát és tematikáját is. Ebben a cikkben néhány ötletet és inspirációt próbálunk adni azoknak, akik hasonló cipőben járnak.

Csapatépítő rendezvények

A csapatépítő rendezvények többségében a vidámságról, és a jó hangulatról szólnak, így ezekre az eseményekre érdemes olyan helyet választani, ami alkalmas a hangos beszélgetésre, ünneplésre. Akár sportbárokban, vagy kisebb vendéglátóhelyekben is lehet gondolkozni. 

Te is rendezvény szervezése előtt állsz, de még nincs meg a kiforrott ötlet? Az Ordit.hu oldalán szerteágazó dineout szolgáltatással találkozhatsz, ahonnan könnyen tudod kiválasztani a számotokra ideális helyszínt.

Elegáns üzleti esemény

Egyes esetekben a szerződések megkötése, vagy az új együttműködések lepecsételése előtt egy üzleti vacsora vagy ebéd során beszélik meg a részleteket. Ehhez a leginkább alkalmasak az elegáns éttermek, ahol nincs hangzavar vagy zsúfoltság. Ilyen körülmények között sokkal könnyebb az üzletről tárgyalni és kellő komolysággal kezelni az elhangzottakat.

Amennyiben tényleg nagyon fontos a titkos, idegenektől elzárt légkör, bérelhettek akár lakáséttermet is, ahol biztosak lehettek benne, hogy senki sem fog felfigyelni a beszélgetésetek témájára. Egy lakásétteremben maximálisan rátok figyel a személyzet, az étlap pedig a ti speciális igényeitek szerint lesz kialakítva.

Vagány keleties hangulat

Ha szeretnél valami különlegességet csempészni a céges vacsorába, akkor érdemes lehet olyan éttermet választani, ami egy nagyobb utazás nélkül is el tudja hozni számotokra távoli tájak hangulatát és ízeit. Ilyenek lehetnek a kifejezetten nívós,  keleti stílusú éttermek, amikbe beülve egyáltalán nem is akarjátok majd elhinni, hogy az országon belül maradtatok, sőt, még a főváros határát sem kellett átlépnetek. 

Itt kicsit kiléphettek a komfortzónátokból, és a hagyományos magyar konyhán túllépve más tájak ízeit, finomságait kóstolhatjátok meg kellemes, cégekhez méltó környezetben.

Művészetek nyomában

Az is előfordulhat, hogy a színvonalat számotokra nem az ételek különlegessége jelenti okvetlenül, hanem hogy az étterem dekorációja művészeti értékkel bír. Ezáltal plusz beszédtémát is szolgáltat a díszlet számotokra, a társalgás pedig biztosan nem fullad majd kínos csendbe.

Összegezve tehát, amennyiben valamilyen különleges helyszínt keresel a céges partinak, nem kell okvetlenül messzire menni, vagy vég nélkül böngészni az internetet, hiszen már erre a célra is léteznek zseniális gyűjtőplatformok, amik megkönnyítik a választást.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...