Saját KB bal
Saját KB jobb

Ami nélkül egy gyermekkor sem telhet el

Vannak olyan dolgok, amik teljesen egyértelműen együtt járnak a gyermekkorral. Ilyenek a babák, a játékautók, a plüssfigurák és a Disney mesék. Mert bizony nagyszerűek a magyar népmesék, a klasszikus verseskötetek, de kitűnő kiegészítői lesznek mindezeknek a fantasztikus és immáron szintén klasszikusnak mondható Disney mesék is. Bizonyára te magad is tudsz egy-két kedvencet felsorolni az igazán egyedi és emlékezetes Disney hősök közül!

Vezesd be gyermeked a Disney világába!

Walt Disney komolyan vette a feladatát, és olyan csodás mesevilágot alkotott, aminek köszönhetően több mint fél évszázaddal a halála után is uralják a piacot az általa megálmodott mesehősök termékek!

Nincs is ezen mit csodálkozni, hiszen a kedves Mickey egér, a vicces Donald kacsa mellett a modern Disney hercegnők, a szuperhősök, a My Little Pony-k édes pónilovai és a Mancs őrjárat vidám kutyusai igencsak csábítóak, és akkor még az igazán fertőző Marvel világ alakjairól, a Pókemberről vagy az Oroszlánkirály szívmelengető szereplőiről ne is beszéljünk.

Megannyi mesehős, akik minden gyerekszobába beeszik magukat, és rögtön gyermekeink kedvenceivé válnak, akik nélkül minden játék és sokszor maga az elalvás is elképzelhetetlen. Éppen ezért, ha megvan gyermekednek az aktuális Disney kedvenc, akkor semmiképpen se hagyd őt a favoritja nélkül!

Lepd meg gyermeked mesehősök ihlette termékekkel!

Ha azt hiszed, nem elég felkészültek a CsimpiStore-nál, akkor megnyugtatunk: náluk megtalálsz mindent, amire csak a gyermeked vágyhat, de mutatjuk is részletesen, hogy mikkel kedveskedhetsz gyermekednek!

A konyhai eszközök közül vásárolhatsz külön-külön tányért, poharat, evőeszközt, de választhatsz komplett étkészletet is, sőt a nagyobbakat kulaccsal és uzsonnás dobozzal is meglepheted. Persze a gyerekszobából sem maradnak ki a mesehősök, így textíliák formájában párnaként, huzatként, takaróként vagy akár törölközőként is magukhoz ölelhetik a kedvenc mesehősöket.

Ezek a termékek akár az étkezési, alvási vagy épp fürdési problémák áthidalásában is a segítségedre lehetnek, hiszen mennyivel jobb egy hercegnős tányérból enni, vagy épp Pókembernek képzelni magad a fürdőkádból kilépve, amint a törölköző rád kerül!

A gyermekek szintén sok használati tárgyat nyúznak nap mint nap, így kifejezetten örömüket lelhetik egy Disney mintás órában, esernyőben, táskában, napszemüvegben vagy kulcstartóban, és könnyebben zajlanak majd ezeknek köszönhetően a napi rutinok is.

Az érték örök

Talán valóban nem véletlen, hogy a híres rajzfilmrendező munkássága nem csupán tovább él, hanem újabb és újabb hősökkel gyarapszik a tábor, és már ki tudja hányadik generáció nő fel ezeken a halhatatlan rajzfilm szereplők meséin és mosolygós, bátor karakterein. Ne hagyd hát, hogy épp a te gyermekeid maradjanak ezek nélkül a kortalan sztárok nélkül!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...