Saját KB bal
Saját KB jobb

Lebilincselő játékszoftverek a teljes kikapcsolódásért

Szeretnél kilépni a szürke hétköznapokból és elképesztően izgalmas virtuális világokat felfedezni? Nem mindennapi karakterek bőrébe bújva rendkívüli küldetésekbe foghatsz, vérpezsdítő harcokban vehetsz részt, küzdhetsz a túlélésért, és dolgozhatsz a világ megmentésén!

Fedezz fel még több játékot!

Szabadidős óráidban felhőtlen kikapcsolódásra vágysz? A megszokott nap végi programok helyett kóstolj bele az online játékok nyújtotta felszabadító érzésbe! Ismerd meg a legnépszerűbb és legkülönlegesebb történeteket, válogass a CodeGuru Microsoft Store játékszoftverek kategóriájából, és szerezd meg az összes szimpatikus játék digitális termékkulcsát! Vegyes választékból és különféle műfaji kategóriákból szemezgethetsz, akár stratégiai, akár lövöldözős túlélőharcra vágysz. 

Minecraft, Forza, Age of Empire? A lehetőségeid bőségesek, a hangulatodhoz mérten választhatsz történetet, és annak függvényében szóló játékban és multiplayer módban is kipróbálhatod magad. Rendezhettek közös versenyt barátaiddal, és egymagad is elmerülhetsz az éppen neked tetsző világban. 

Tulajdonképpen végtelen kínálat áll rendelkezésedre, sport, szimuláció, és még sorolhatnánk. A Microsoft Store egyedülálló termékpalettája mindenki számára lehetőséget teremt, hogy megtalálja a maga számára legizgalmasabbat. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt önfeledt pillanatokat nyújt. Akár családodat vonnád be, akár ismerőseiddel ismertetnéd meg a legújabb kedvencedet, biztos lehetsz benne, hogy azonnal beszippantja őket a nem mindennapi sztori és az ütős karakterek.

Melyik a kedvenc játékod?

Imádod az autóversenyt? A vagány járgányok láttán azonnal felszökik az adrenalinszinted? Másra sem vágysz, mint megugrani a legnehezebb pályákat? Ez esetben a Forza remek választás számodra!

Lépj be a Minecraft Dungeons akciódús történetébe, és győzd le ellenségeid extrém fegyverekkel. A különleges világot meghódíthatod barátaiddal közösen, de harcba szállhatsz egymagad is, a döntés a tiéd! A Minecraft univerzuma rád vár!

Komplett könyvtárból válogatnál? A Microsoft felhőalapú szolgáltatása az Xbox Game Pass előfizetés révén több mint 100 játékot elérhetsz, ahol első kézből találkozhatsz az újdonságokkal, legfrissebb kiegészítőkkel. A paletta cserélődik, így egy folyton változó, széles műfaji kategóriát lefedő bőséges játékkönyvtárból szemezgethetsz. 

Mit nyersz a lebilincselő játékok által? 

Izgalmas órákat, melyben teljes mértékben elfeledkezhetsz a hétköznapi hajtásról, és az lehetsz, aki csak lenni szeretnél! Ütős karakterek bőrébe bújhatsz, vagány verdákat próbálhatsz ki elképesztő versenypályákon. Építheted a saját kis virtuális birodalmadat, miközben az agyad ezerrel pörög! Amíg jól szórakozol, gondoskodsz a stresszoldásról is, csapatban játszva pedig összekovácsolódik a társaság. Fogj bele a legújabb küldetésedbe még ma!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...