Saját KB bal
Saját KB jobb

Hogyan válaszd ki a megfelelő villanykapcsolókat?

A villanykapcsolók fontos részét képezik a mindennapi életünknek, hiszen rengetegszer használjuk őket nap mint nap. Éppen emiatt elengedhetetlen az, hogy esztétikai, illetve funkcionális szempontból is belepasszoljanak a lakás képébe. Válaszd ki te is a legjobbat közülük!

Lehetőségek hatalmas tárháza

A Schneider Asfora termékei között biztosan te is megtalálod majd azt a kivitelt, amelyik közel áll majd a szívedhez, és nagy megelégedéssel fogod elhelyezni otthonodban. Az elérhető variációk mellett kimagasló biztonságot is nyújtanak számodra ezek a modellek, így kisgyermekek mellett sem lesz majd gondod velük. 

Ez pedig különösen fontos minden családnak, így ha neked is vannak gyermekeid akkor kifejezetten ajánlottak számodra ezek a termékek. De ha bővebb választék is érdekel akkor nézz szét a vilagitasok.hu kapcsolók és dugaljak kínálatában!

A megszokott termékvonalon túl számos további változat is megtalálható. Elérhető USB A+C-s dugalj, valamint fényerőszabályzós is. Ha olyan fényforrásaink vannak amin állítható, hogy mekkora fénnyel világítsanak, akkor tökéletes lesz ez a kiegészítő. 

Így tehát láthatod, hogy szinte minden rendelkezésedre áll, amire csak a fali kimenetek szempontjából szükséged lehet. Ennek köszönhetően teljes mértékben az ízlésednek és igényeidnek megfelelően választhatod ki ezen eszközöket a lakásodba.

Hasznos kiegészítők

A kapcsolók és egyéb fali kimentek mellett számos kiegészítő is fellelhető az üzletek kínálatában. Ilyen például a kapcsolókeret, mely abban az esetben lehet hasznos, ha sok fényforrást üzemeltetünk egy helyiségen belül. 

Ez például egy irodában fordulhat elő, ahol általában a megszokottnál több világítást alkalmazunk. Így nem kell minden egyes alkalommal végigmennünk az összes helyiségen, ha meg szeretnénk változtatni a fényforrások működését. Ennek köszönhetően sokkal komfortosabb lesz a kezelésük.

Továbbá kiemelődoboz, valamint SAT aljzat is kapható, így ha a televíziónkat szeretnénk beüzemelni a lakásunkban, akkor is megtaláljuk az erre szolgáló eszközt. Ugyanezen a vonalon elindulva a vezetékes internet bekötését is megoldhatjuk. 

Hiszen a Schneider Asfora termékcsaládban számítógépes aljzatot is találhatunk, mely pontosan erre a célra lett kifejlesztve. Így a televíziónkat, illetve az internetünket is gond nélkül üzemeltethetjük majd.

Kártyás beléptetés

Ha már a fali kimeneteknél tartunk, bizonyos irodákban, vagy szálláshelyeken hasznos lehet a kártyás beléptetőrendszer is. Természetesen komplett hotelkártya-olvasó rendszer megvásárlására is lehetőséged van, mely sok szituációban tudja megkönnyíteni a mindennapi ki-, illetve belépést egy egy helyiségbe.

Reméljük, hogy a segítségünkkel te is megleled a tökéletes kapcsolókat a lakásodba vagy az irodába! Természetesen minden tekintetben számos variáció rendelkezésedre áll, így biztosan megleled majd az ideális darabokat. A biztonság és a design ugyanolyan elengedhetetlen ebben a témában, így ügyelj mindkettőre!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...