Saját KB bal
Saját KB jobb

Szeretnél pénzügyi területen dolgozni?

Minden év elején születnek elhatározások, akár magánéletet, akár karriert illetően. Az új év mindig egy új kezdetet jelent, amikor még frissen, elszántan vágunk bele az új esztendőbe.

Az új időszak tökéletesen alkalmas arra, hogy tiszta lappal kezdj, vagyis inkább újrakezdj. Hiszen sokan, talán köztük te is azt fontolgatják, hogy kitanulnak egy új szakmát, hogy aztán teljesen már területen helyezkedjenek el, mint eddigi karrierjük során.

Pénzügyesre mindenhol szükség van!

Teljesen természetes igény, hogy olyan szakmát szeretnél szerezni, amellyel bármikor el tudsz helyezkedni, és milyen terület lenne igazán alkalmas erre, ha nem a pénzügyi? Ezért aztán érdemes átnézni az Alfakapos.hu pénzügyi képzéseit, mert biztosan megtalálod benne azt, amit keresel.

Ha egy cseppet is érdekelnek a számok, ha hajlandó vagy folyamatosan képezni magad az állandóan változó törvényi háttér miatt, ha szívesen dolgozol irodában, és jól tűröd a monotonitást is, akkor feltétlenül olvass tovább! De nézzük is, mik közül választhatsz!

A pénzügy mely szegmense érdekel?

Bár minden cégnél szükség van pénzügyesre, azért ez egy nagyon tág fogalom, és legtöbbször a pénzügyi csapatot több, eltérő szakmai végzettséggel rendelkező ember alkotja, sőt az sem mindegy, hogy az adók, az import-export vagy esetleg a munkavállalók ügyei felől közelíted meg ezt a speciális és rendkívül fontos területet.

  • Az első nagy csoportba a könyvelői képzések tartoznak, ahol lehetsz mérlegképes könyvelő, de szakosodhatsz őstermelőkre vagy egyéni vállalkozókra is, de a pénzügyi ügyintéző is elég magas szintű és szerteágazó tudást nyújtó tanfolyam.
  • A következő terület a bér és TB ügyintézők feladatköre, ami szintén egy nagyon speciális szegmens.
  • Az adózás is fontos téma, így a hozzá kapcsolódó képzések, mint például az adótanácsadó és az adóügyi ügyintéző szintén elég hálás terület.
  • Külön képzés kell azoknak, akik banki termékeket, biztosításokat szeretnének értékesíteni.
  • Ahogy a leendő valutapénztárosokra is teljesen személyre szabott képzés vár.
  • A jövedéki, a termékdíj, valamint a vámügyintéző képzések az import-exportot végző szervezetek számára fontos, így természetesen ezt is megéri elvégezni.

Láthatod tehát, bőven van választék, rajtad áll, hogy melyik irányba indulsz!

Bátran vágj bele!

Míg korábban sokan a fizikai korlátok miatt nem mertek belevágni a felnőttképzésbe, addig ma már a tanfolyamok java része online történik, vagyis az utazási időt megspórolod, és fordíthatod mondjuk az aznapi tananyag feldolgozására.

Az online tanulás sokkal hallgatóbarátabb, és kevesebb lemorzsolódást okoz, így most már valóban nagyon közel állsz ahhoz, hogy megvalósítsd az idénre kitűzött terveid. Feltéve, ha megteszed a kezdő lépést, és beiratkozol az Alfakapos.hu valamelyik pénzügyi tanfolyamára.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...