Saját KB bal
Saját KB jobb

Tengerparti nyaralás helyett: nyaralás a tengeren

Az emberek többsége a nyári kéthetes pihenőjét szereti valamilyen különleges helyen tölteni. A nyaralás tervezése meglehetősen komplex, hiszen a családtagoknak eltérő lehet a feltöltődési módszere. Van, aki a hegyekben érzi jól magát, míg másnak az ellátás kérdése a fontos. Ami biztos, hogy egy jól sikerült utazás alkalmával az együtt töltött idő mindenki számára emlékezetes marad.

Reformáld meg a szokásokat, a klasszikus tengerparti nyaralás helyett pihenjetek a tengeren!

Unalmas szállodák? Felejtsd el!

A nyaralás tervezésekor a két leghangsúlyosabb tényező a szállás és az utazás. A szállodaláncok és a magánszállások körül adódó kellemetlenségeket kiküszöbölheted, ha például egy Eolo hajó fedélzetén töltitek el a szabadságot. Nincs több váratlan meglepetés, hogy a magánszállás megszűnt vagy teljesen máshogy néz ki az adott hely, mint a fényképeken. Nem kell elviselned a többi vendég hóbortját, vagy éppen a szálloda házirendjéhez alkalmazkodnod. Ha a naplementét nézve szeretnél a kedveseddel vacsorázni a fedélzeten – megteheted anélkül, hogy bárki zavarna. 

Minden nap más helyszín

Az a legjobb abban, ha van egy saját hajód, hogy akár minden nap máshol köthetsz ki. A szabadság tényleg szabadon telik, ott töltheted, ahol csak akarod. Egyik nap egy sziklás strand közelében, ahol akár túrázni is lehet, másik nap kereshetsz egy homokosabb részt. Mint egy mini óceánjáró, csak itt te szabhatod meg az irányt és hogy melyik városban mennyit időzöl. 

Ilyenformán akár végiglátogathatod a külföldi barátaidat, mégsem lesztek egymás terhére. A városban be tudsz szerezni mindent, ami a reggelikhez vagy a főzéshez kell. Ha nem szeretnétek főzni, akkor pedig végigjárhatjátok a helyi éttermeket estéről estére. 

Ha a járműved a szállásod is…

Az nyilvánvaló, hogy ahhoz, hogy a hajón tudjatok aludni, rendelkeznie kell kabinnal. Ezek a típusok többe kerülnek, mint a hagyományos, kisebb méretű motorcsónakok, amikkel napközben lehet meglovagolni a hullámokat. Sokkal komfortosabbak, a praktikus tervezésnek köszönhetően mindennek jut hely. Sok modell még elszeparált mosdó részleggel is rendelkezik, vagy ha nem, akkor ki lehet alakítani.

A kabinos verziókból is többféle kapható, már ami a belső kialakítást illeti. Lehetőséged van akár egy nagyobb család vagy baráti társaság elszállásolására is, de kétszemélyes vagy kis családoknak való hajók is kaphatók. Abban mindegyik típus megegyezik, hogy különleges, letisztult megjelenésük van, formatervezésük a legmodernebb eljárással karöltve valósult meg. 

Ha szeretnél nem mindennapi élményeket, akkor keresd fel a MultiYacht Groupot, akik a legjobb minőségű hajóikból segítenek megtalálni az igazán Neked való modellt. Nyaralója bárkinek lehet, a hajóvezetés elsajátítása azonban olyan hobbi, amivel nem mindenki büszkélkedhet.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...