Saját KB bal
Saját KB jobb

Hogyan fejezed ki a szereteted? A horoszkópod elárulja!

Minden ember más, így eltérően reagálunk a különböző helyzetekre, és másképp fejezzük ki az érzelmeinket is. Az viszont megfigyelhető, hogy az egyes csillagjegyek szülöttei gyakran hasonló viselkedésformákat mutatnak. 

Nézzük most meg, hogy melyik zodiákus hogyan mutatja ki a szeretet és a szerelmet! Persze a csillagok ennél sokkal több mindent is elárulnak rólad, ezért érdemes felkeresned a Bien.hu horoszkóp rovatát is.

Kos

Nem mutatja ki nyíltan a vonzódását, ha valaki tetszik neki, akkor gyakran bombázza szarkasztikus és gúnyos megjegyzésekkel, de ezeket a szurkálódásokat nem szabad komolyan venni, mert valójában arra utalnak, hogy felkeltette a figyelmét a másik fél.

Bika

Ő a szavak embere, aki nem rejti véka alá a gondolatait, nyíltan kimondja, amit érez. Rögtön észreveszi másokban a különleges, egyedi vonásokat, a bókolás azonban nem az ő asztala, így ezt nem is szabad várni tőle.

Ikrek

Őszinte jellem, aki imád ismerkedni, flörtölni, ölelkezni és szorosabb testi kontaktusba kerülni. Ez viszont nem jelenti automatikusan azt, hogy tartós kapcsolatra is vágyna, számára bőven beleférnek a röpke kalandok.  

Rák

A legromantikusabb csillagjegy, aki nem tartja giccsesnek vagy csöpögősnek a virágcsokrot, az apró ajándékokat, a szerelmes üzeneteket. Az évfordulók számára szent és sérthetetlen ünnepnek számítanak, és jaj annak, aki elfelejti őket!

Oroszlán

Számára az az ideális, ha a kapcsolatban ő hordja a nadrágot, szereti birtokolni a párját, és alapvető, hogy mindig a középpontban akar lenni. Szenvedélyes szerető, aki nem bírja elviselni az unalmat, izgalmakkal teli kapcsolatra vágyik.

Szűz

Igyekszik mindig tökéletesnek mutatni magát, leplezni a hibáit mások előtt. Csak azok társaságában fedi fel az igaz valóját, akik nagyon közel állnak hozzá, de előttük képes teljesen ellazulni. 

Mérleg

Önzetlen, önfeláldozó jellem, aki bármit megtesz a szerelméért, a családjáért és a barátaiért. Ha szükség van rá, ő megy, meghallgat, tanácsot ad, vigasztal, támogat bárkit, aki rászorul, és fontos számára. 

Skorpió

A flörtölés mestere, aki imád kacérkodni, bókolni. Fontos számára a testiség, viszont mély érzelmekre is képes, ha megtalálja a hozzá illő személyt. Lobbanékony, szenvedélyes természetű.

Nyilas

Közvetlen, barátságos, gyengéd. A testi érintkezés kiemelt jelentőséggel bír számára, szeret ölelkezni, pusziszkodni. Olyan emberek közt érzi igazán jól magát, akikhez mély érzelmek fűzik.

Bak

Kissé félénk és zárkózott, nehezen nyílik meg mások előtt. Logikus gondolkodás jellemzi, ugyanakkor őszintén képes kimutatni lelkesedését, viszont általában nem hallgat másokra. 

Vízöntő

Csak kevés embert enged közel magához, de akit a szívébe zár, annak szívesen kedveskedik ajándékokkal, bókokkal. A távolabbi ismerősei szemében viszont kiszámíthatatlannak tűnhet. 

Halak

Érzelmes és romantikus jegy, ráadásul gyakran művészi hajlamokkal is rendelkezik. Ennek köszönhetően gyakran lepi meg párját kézzel készített ajándékokkal, esetleg saját maga által írt költeményekkel.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...