Saját KB bal
Saját KB jobb

Biztosan vigyázza titkaid

Mikor a megfelelő csomagolóanyagot keressük, igen sok szempontot kell mérlegelnünk annak érdekében, hogy a leggazdaságosabb, a legegyszerűbb és könnyen beszerezhető anyaggal tudjuk megoldani a feladatot. Az is lényeges a kiválasztási folyamat során, hogy az adott burkolóanyag még extra biztonságot is kínáljon. Hisz abban az esetben, ha bizalmas iratokról, fontos dokumentumokról, illetve bármi olyanról van szó, amit nem jó, ha mások látnak, akkor a biztonsági futártasak biztosan dobogós helyen végez a versenyben.

Egyre növekszik a népszerűsége

A cadmas.hu futártasakok gazdag választékát kínálja, amelyekkel a nem sérülékeny, mégis valamilyen okból védendő anyagokat vagy termékeket nyugodt szívvel lehet elküldeni postán vagy futárszolgálat igénybevételével. Nem is csoda, ha egyre feljebb kerül a csomagolóanyagok népszerűségi versenyében.

Kedveltségéhez egyszerű kezelhetősége is nagymértékben hozzájárul, hiszen miután kiválasztottad a megfelelő méretű futártasakot, csak bele kell tenni a bizalmas anyagokat vagy a nem sérülékeny termékeket, és a rajta lévő öntapadó részről le kell húznod a védőcsíkot, majd azt lesimítva már kész is a lezárás. És a jogos kérdésedre, hogy miért is nevezik biztonságinak ezt a futártasakot, arra pont ez a válasz. Ha lesimítottad a ragasztócsíkot, akkor már csak roncsolással lehet az egészet kinyitni. A címzett azonnal láthatja, hogy ép maradt-e a lezárás.

Extra védelmet jelent az anyaga és a lezárási módja is

Egyre növekszik azon vállalkozások száma, amelyek a megfelelő biztonság miatt alkalmaznak biztonsági futártasakokat. A roncsolásos kinyithatóság mellett az is gyakran fontos szempont számukra az ideális csomagolóanyag kiválasztása során, hogy a biztonsági futártasakok a kíváncsi és avatatlan szemek elől is óvják a beléjük csomagolt dokumentumokat vagy termékeket.

A cadmas.hu kívül fehér, belül fekete koextrudált LDPE anyagból készített strapabíró futártasakokat forgalmaz. Ezek a nem átlátszó, a hagyományos tasak- és borítékanyagoknál vastagabb burkolatok, így a nedvesség, a por és a rovarok ellen is megfelelő védelmet kínálnak. Repülős és hajós szállításnál ennek igazán nagy jelentősége lehet. A nagy méretválaszték pedig sokféle termék szállításához teszi alkalmassá ezt a környezetbarát csomagolóanyagot. A koextrudált LDPE, vagy más nevén co-ex polietilén, a felhasználás után ugyanis a szelektív hulladéktárolóba tehető, és így visszajuttatva az újrahasznosítási folyamatba ismét akár biztonsági futártasakként születhet majd újjá.

Remek választás

Sokféleképp feliratozható a biztonsági futártasak, hagyományos tollal lehet rá írni, etikettet lehet rá ragasztani, jól bélyegezhető és kézi ipari nyomtatóval is fel lehet vinni rá a szükséges adatokat. Ha az egyébként remek, de több helyet igénylő dobozok helyett keresel csomagolóanyagot, akkor a biztonsági futártasak igazán remek választás.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...