Saját KB bal
Saját KB jobb

Gasztronómiai programsorozat egy vidéki szállodában

Milyen jó is az, amikor nem kell kompromisszumot kötnünk, hogy a kiválasztott szálláshelyen tetszenek a szobák, a kiszolgálás, de keveseljük a wellness szolgáltatásokat vagy nem sokféle programlehetőség adott. Vagy olyan is van, hogy nagyon jól érezzük magunkat a fürdőben, de az étterem kínálatával nem vagyunk megelégedve.

Kikapcsolódás alku nélkül

Van egy szálloda, amely egy kisebb vidéki településen található, ahol azontúl, hogy szinte luxuskörülmények között érezhetjük magunkat, még számtalan extra szolgáltatás közül is választhatunk.

A hévízi Hotel Európa Fit****superior a széleskörű wellness és spa szolgáltatásai mellett a gasztronómia területén is csillogtatja tudását, főzőiskolát tart, de emellett a megújulni és fiatalodni vágyók is számos szépészeti és egészségmegőrző kezelésen vehetnek részt a Vitalium Laser Centre-ben.

Gasztroest nem csupán szállóvendégeknek

Időnként rendeznek gasztroestet, ahol is a csupa ételkülönlegességekből álló vacsora akár öt-hat fogást is tartalmazhat. A hangulatról a vacsorához felszolgált borsor, illetve vendégfellépők gondoskodnak. Az est házigazdája mindig egy híres ember, aki a teljes vacsoraestet végigkíséri.

De a káprázatos ízek nem csupán ezt az estét jellemzik. Gumhert András vezető séf és csapata a zamatok kavalkádját állítja össze minden egyes nap és olyan élményekről gondoskodik, legyen szó akár hazai, akár zalai, akár nemzetközi ételekről, amelyeket nem egykönnyen fogunk elfelejteni. Mindezek mellett figyelembe veszik az ételintoleranciában vagy allergiában szenvedők egyedi igényeit is.

Az Európafit éttermének másik nagy különlegessége, és ez a szálloda több szolgáltatására is igaz, hogy külsős vendégek előtt is nyitott, így bárki az utcáról belépve élvezheti ezeket a páratlan szolgáltatásokat. A szálloda honlapján a gasztroest, az ételsor és az italsor részletei is olvashatók.

Főzőiskola és sütikészítő workshop

Az Európafit havi rendszerességgel megrendezésre kerülő programja a főzőiskola, más néven FitKitchen, ahol egy magas színvonalon kialakított különálló nagy konyhában tanulhatják meg az érdeklődők a szakma csínját-bínját.

A FitKitchen nem kizárólag családoknak, hanem akár baráti társaságoknak vagy kollégáknak is nagyszerű programlehetőségeket tartogat. Vicces hangulatával, az elfeledett vagy éppen újdonságnak számító konyhai fortélyaival mindenki számára ígéretes csapatépítőnek bizonyul.

További részletekről, a workshopról a szálloda honlapján tájékozódhat, vagy telefonon is kérhet információt.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...