Saját KB bal
Saját KB jobb

Rémálomba illő utastársak a repülőgépen

Amikor nyaralni indulunk, a legtöbben arra számítunk, hogy kicsit kipihenhetjük a hétköznapok fáradalmait, és távol kerülhetünk azoktól az emberektől, akik sok esetben legalább untatnak, de az is lehet, hogy megkeserítik a mindennapjainkat. Ilyenkor már maga a repülőút is egy vonzó képet fest a fejünkben, de aztán hamar földre ránt minket a valóság, amikor azt tapasztaljuk, hogy az útitársaink is emberek, és egyes esetekben nem a legempatikusabb egyedek.

A következő cikkben összegyűjtöttük, kik azok az utastípusok, akiktől mindenki szeretne a lehető legtávolabb kerülni.

Az illatos

Jó magyar szokáshoz híven nagyon sokan vannak, akik az útra felkészülten érkeznek, és csomagolnak maguknak valamilyen ételt. És természetesen azt veszik figyelembe ilyenkor, hogy mi az, amit ők szívesen megesznek, az pedig már nem kiemelt szempont, hogy ne legyen egy túl szagos fogás. Hiszen bármennyire is finom a házi füstölt kolbász, a repülő egy zárt tér, és nagyon kellemetlen, ha mindenkinek a mi ebédünket kell szagolnia még hosszú perceken át.

Te is szeretsz spontán utazásokra indulni, és nem mindig van időd mindent megtervezni emiatt? Az utasbiztosítás miatt ne fájjon a fejed! Ezt ugyanis már online is meg tudod kötni akár az utazás napján is, hogy biztosan védve legyél a váratlan helyzetektől a világ minden pontján!

A laza

A szabadság egyeseknél egyenlő a féktelen szórakozással, és ezt a szellemiséget már a repülőút során sem leplezik. Szinte a felszállás után elkezdik megalapozni a hangulatot néhány alkoholos itallal, ami azt is eredményezheti, hogy egyre harsányabbak lesznek, sok esetben az útitársak rosszallása ellenére is. Ezt tovább fokozza, ha egy komplett társasággal sikerül egy járaton utazni, mert ekkor sokkal kevésbé fognak gátlásosan viselkedni.

A közvetlen

Vannak azok az emberek, akik egyszerűen nem tudják megállni, hogy ne kezdjenek el beszélgetni a szomszédos ülésen ülőkkel. Persze az, hogy ez egy jó vagy rossz tulajdonságnak lesz minősítve, nagyon sok tényezőn múlik. Lehet ezt jól is, és rosszul is csinálni, és persze az sem mindegy, hogy akihez elkezdenek beszélni, éppen milyen hangulatban van van, vagy hogy mennyire barátkozós a személyisége. Minden esetre az biztos, hogy kimondottan kevés embert fognak találni az ilyen ismerkedős típusok, akik élvezettel fogják tudni végighallgatni az ismeretlen emberekről szóló végeláthatatlan történeteket.

A fészkelődő

A repülőkön többnyire elég kis helyen kell megtalálnunk azt a pózt, amit aztán hosszú ideig kényelmesnek tudunk érezni. De nagyban megnehezíthetik ezt az útitársaink is. Ha valaki egyszerűen csak felteszi a cipőtlen lábát a karfánkra, vagy elkezdi rugdalni az ülésünk háttámláját, akkor kimondottan könnyen tud nekünk egy megrökönyödésekkel teli kellemetlen utat generálni.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...