Saját KB bal
Saját KB jobb

Érdekel az online marketing világa?

Így vagy úgy, de mindenki részese nap mint nap az online marketingnek. 

 

Reggel megnyitod az e-mailjeidet és hírlevelek tömkelege vár, fellépsz valamelyik közösségi oldalra, és máris szembe jönnek veled a vállalkozások posztjai és persze a fizetett hirdetéseket sem tudod elkerülni. Majd nekilátsz böngészni, és máris jönnek a Google hirdetései. 

Ugye neked is eszedbe jutott már, hogy mi lenne, ha másik oldalról lenne közöd mindehhez?

Az online világ csábítása

Ha otthonosan mozogsz az online világban, és szívesen kipróbálnád, milyen lehet az online térben marketingelni, akkor iratkozz be a The Bright Academy online marketing menedzser képzésére, és kapj átfogó képet arról, hogy mi is történik a színfalak mögött!

Mert ahhoz, hogy a vásárlók megkapják, meglássák, észrevegyék és kattintsák a hirdetéseket, bizony rögös út vezet.

Ha nem akarsz vaktában lövöldözni, akkor bizony tudnod kell, hogyan és miként határozd meg az adott cég célközönségét, melyik platformot válaszd és a kiválasztottat hogyan kezeld, mit mérj és milyen mérőszámokat ne hagyj semmiképpen figyelmen kívül.

Ugye nem is gondoltad volna, hogy ilyen sokrétű feladatokkal bír egy marketing menedzser?

Mit fogsz tanulni?

Ahhoz, hogy hitelesen, megbízhatóan és eredményesen tudd ellátni a feladatodat, sok tudásra lesz szükséged.

Manapság közkedvelt fogalom a marketingtölcsér, amely gyakorlatilag azt a folyamatot írja le, amíg az internetfelhasználóból érdeklődő, jelentkező, majd vásárló lesz. Ebben természetesen egy sor online marketingeszköz lesz a segítségedre, amikről a The Bright Academy által szervezett tanfolyamon részletesen tanulni fogsz.

Ilyen lesz többek között az e-mail marketing, mert a hírlevél fontos elem még a mai napig is, de az összes közösségi oldalt megismerheted, és a SEO valamint a honlapok fontosságáról is fogsz tanulni.

Bevezetést nyersz majd a Google AdWords és az Analytics világába, így hatékonyan tudsz majd mérni minden mozgást, ami a honlapodon vagy a landing oldalaidon történik. Sőt megismerkedhetsz az influenceri együttműködés mikéntjével és az események, rendezvények szervezésének módozataival is. 

Bármennyire is színesnek és könnyűnek tűnik az online marketing világa, bizony jócskán igényel tervezést, amiről természetesen tanulni fogsz a kurzus során.

Izgalmasan hangzik, ugye? Unatkozni garantáltan nem fogsz, hiszen az online marketing minden területe roppant varázslatos és érdekes!

Itt aztán tényleg minden nap tanulsz valami újat!

Ez az a szakma, ahol valóban minden változik. Nem kicsit, hanem nagyon, és nem néha, hanem minden nap. Így aztán ha erre a szakmára adod a fejed, akkor készülj fel arra, hogy a hátralévő életed minden napján tanulni fogsz valami újat az online marketinggel kapcsolatban.

De mivel tanulni jó, ezért ez nem is olyan nagy ár azért, hogy egy kreatív, érdekes és bárhonnan végezhető szakmád legyen, ugye?

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...