Saját KB bal
Saját KB jobb

Így fogyj hatékonyan hasról!

Vajon lehetséges zsírt veszíteni hasról? Milyen módszerek és praktikák vannak arra, hogy ne minden plusz energia ott rakódjon le? Sokan úgy gondolják, hogy lehetséges kizárólag egy helyről súlyt veszíteni, ez azonban nem ennyire egyszerű. Nem fog pár kalóriadeficites nap és két hasizomra végzett edzés segíteni abban, hogy eltűnjenek a hasadról a felesleges kilók. Ebben a cikkben segítünk abban, hogyan tüntetheted el magadról mégis a felesleget.

Ezt edd, ha hasról szeretnél fogyni!

Ha úgy gondolod, hogy ideje lenne pár kilótól megszabadulni, ami a hasadra rakódott le, akkor nem kell azonnal léböjtöt tartani. Nem fog segíteni a citrom, a gyömbér, de még az almaecet sem túl hatásos, ha többet eszel, mint kellene. 

A VERTIM étrend-kiegészítője ugyanis hatékony segítség lehet a méregtelenítésben, a zsírvesztésben, illetve szabályozza a bélmozgást is. Tisztítja a vért, emellett nem muszáj túlzottan erős diétát sem tartani ahhoz, hogy fogyni tudj. Segít abban, hogy az emésztési zavarok megszűnjenek, így nem kell többé rosszul érezned magad egy-egy étkezés után. 

A hasról történő fogyáshoz azonban nem elegendő pár kapszula, tenned kell azért, ha lapos hasat szeretnél. Az egyik legfontosabb azonban, hogy igyál eleget, lehetőleg napi 2-4 litert, amely pótolja a nap folyamán elvesztett folyadékmennyiséget!

Fogyás hasról: torna vagy edzés?

Sajnos van egy rossz hírünk, ugyanis a hasizomgyakorlatok nem fogják eltüntetni a zsírpárnákat, de még a kitartó edzés sem biztos, hogy elegendő lesz. Az izom felett ugyanis megmarad a zsírréteg, így hiába gyúrod kockásra a hasad, ha az nem látszik meg. 

Mivel azonban az izom képes növelni az energiaigényedet, így több kalóriát tudsz elérni, előbb láthatod a hasi fogyást. Hosszú távon tehát mindenképpen megéri izmot pakolni magadra, így ugyanis gyorsabban tűnik el a tested kényes részéről a felesleges zsír. 

Emellett természetesen nyugodtan beiktathatsz heti több alkalommal futást, kerékpározást, súlyzós edzést, bármit, ami mozgással és kalóriavesztéssel jár. Nincs általános szabály arra, hogy mit és hogyan végezz, hiszen a megfelelő edzés mellett végzett további mozgások jó hatással vannak a testedre és a lelkedre egyaránt. Ráadásul sok esetben futás után például nem is annyira éhes az ember. 

Vajon lehetséges csak hasról fogyni?

Akinek a zsír először a hasára, majd a combjára és a fenekére rakódik le, annak fogyás esetében pont fordítva történik a folyamat. Ez azt jelenti, hogy először a fenékről, majd a lábakról megy le a felesleg, és csak ezt követően fogyhatsz hasról. 

Alma alkattal azonban látványosabban tudsz súlyt veszíteni a hasadról, hiszen ide rakódik le a felesleg nagy része. Sajnos azonban nem tudod eldönteni, hogy hova és miként hízz, ahogy azt sem, honnan fogyj le először. Sokat tehetsz azonban mozgással és az étkezéssel azért, hogy a kényes testrészeken ne látszódjon meg az a csokoládé vagy tortaszelet.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...