Saját KB bal
Saját KB jobb

Krétázható megállító táblát keres kedvező áron?

Mint ahogy azt az üzleti életben Ön is bizonyára megtapasztalta, rohamtempóban szabadultak el az árak, és alig akad valami, aminek ne szökött volna magasabbra az ára. Így aztán teljesen természetes jelenség, hogy mindenki, beleértve a vállalkozásokat is, megpróbálja szorosabbra húzni azt a bizonyos övet, és igyekszik minimalizálni a kiadásokat.

Azonban mindent nem lehet kiiktatni, ilyen például a krétázható megállító tábla. Ha ennek a költségét teljesen megspórolja, vagyis nem vásárol belőle, akkor számtalan vásárlótól eshet el. Ördögi kör ez, de ha tovább olvas, megtalálja a megoldást!

Megállító táblák többféle árfekvésben

Mint azt Ön is észrevette, a megállító táblák ára is felkúszott kissé, de a Reklámeszköz.hu krétával írható megállító tábláinak Light szériája még mindig meglehetősen jó áron szerezhető be.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a jól megszokott megállító tábla termékcsaládok kikerülnének a kínálatból, így továbbra is kaphatóak lesznek a következők:

  • Natura fa eco, a legkönnyebb megállító tábla mind közül, három színben is elérhető
  • Natura fa és Natura fa paneltábla kétféle méretben és kétféle színben választható
  • Natura fa vintage tábla egyféle színben és méretben rendelhető

Ha azonban ezek túlságosan megterhelőek lennének, vagy csak szeretne kísérletet tenni arra, hogy mit is tud egy megállító tábla, milyen forgalmat generálhat Önnek, akkor érdemes a Light verzióval kezdeni.

Íme a krétázható megállító tábla baráti áron!

Fontos elöljáróban megjegyezni, hogy a Light modell nagy népszerűségnek örvend, így érdemes idejében gondoskodni a megrendeléséről.

De mégis mit tud ez az új generációs széria?

  • Négyféle méretben, S, M, L és XL változatban érhető el.
  • Felépítése megegyezik a többi Natura termék felépítésével, így mindkét oldala krétázható, felül zsanér, alul pedig egy lánc fogja össze a két táblát, hogy megakadályozza azok szétcsúszását.
  • Ebben a változatban azonban a csomómentes fa helyett más fát használnak, így csomók lehetnek a fa felületén.
  • Mivel egyszerű világosbarna páccal felületkezelték, ezért sajnos nem vízálló. Ettől még felállítható kültéren, csupán csapadék esetén kell fedett helyre behúzni. 

Láthatja hát, hogy lényegében, vagyis funkciójában ugyanazt tudja, mint drágább változatai, de ezekben a nehéz időkben kifejezetten fontos, hogy egyetlen feleslegesen költött forint se legyen sehol.

Ne hagyja veszni a vásárlóit!

Az infláció, a válság mindenkire hatással van, de egy kreatívan megírt, megrajzolt megállító táblának kevesen tudnak ellenállni.

Válassza ki azt a krétázható megállító táblát, amelyet jelenlegi költségvetése enged, és már most kezdjen el ötletelni azon, milyen szöveggel és rajzol fogja tudni becsalogatni potenciális ügyfeleit az üzletébe! A megállító tábla minőségén nem fog semmi múlni, már ha azt a Reklámeszköz.hu kínálatából választja ki.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...