Saját KB bal
Saját KB jobb

Nyakunkon a hideg, neked van már pulóvered?

Ez a tél egy kicsit más lesz, mint amit eddig megszoktunk. Vadul zajlanak a számolások, mindenki próbál takarékoskodni, minél később begyújtani, minél kevesebbet fűteni.

Már nyár óta attól hangos a sajtó, hogy különféle külföldi és hazai intézményekben hány fok az engedélyezett, így aztán a ruhadarabok most igazán nagy hangsúlyt kapnak. Hiszen mivel lehetne a fűtést ellensúlyozni, ha nem azzal, hogy megfelelően öltözöl fel?

De hogy mi is a megfelelő? Erre egy igazi rocker tuti választ fog adni! Te felkészültél már a téli zimankóra? Teljes a ruhatárad? Ha nem, akkor mindenképpen érdemes továbbolvasni cikkünket!

Pulóver: kiváló megoldás hideg ellen

A RockStore.hu kínálatában kapható pulóverek nemcsak a rocker énedet közvetíthetik a világ felé, hanem kellően melegen is tartanak a hűvös őszi-téli napokon.

Talán idén lesz az az év, amikor mindenkinek eszébe jut a nagyik és az édesanyák közkedvelt mondata: “Öltözködj rétegesen, drágám!”

Mert egyébként ez mindennek a titka, energiaválság ide, energiaválság oda. Ha több réteg ruhát viselsz, akkor az állandóan változékony időjárás sem foghat ki rajtad. Egy póló-pulóver-kabát kombó minden időjárásban tökéletes megoldás lesz. 

Már csak az nem mindegy, hogyan néz ki a pulóver, ami a póló fölé és a kabát alá jön.

Persze a kérdés költői, hiszen a rockerek számára nem is vitás, hogy olyan pulóvert öltsenek magukra, amelyek hűen tükrözik az érdeklődési körülnek megfelelő bandákat.

Szerencsére a Road zenekar hivatalos webáruháza pontosan tudja, hogy mi a dörgés ezen a téren.

A pulóvered mutassa a világod!

Pulóverből csak a nagy klasszikusokat érdemes választani, mint amilyen a Motörhead, a Motley Crue vagy épp a Beatles. Ezek a nagy bandák ugyanis minden embernél beindítanak valamit. Egy kedves koncert, egy dal, amiben magadra ismersz, egy album, ami átsegített egy nehezebb időszakon. Ugye tudod, hogy miről beszélünk?

Ha igen, akkor nincs semmi gond: S-es mérettől egészen az XXL-es méretig megtalálsz minden olyan rajongói ruhadarabot, amelyen az összes logó és fénykép jogtiszta, így biztos lehetsz abban, hogy nem valami silány minőségű hamisítványt kapsz, hanem eredeti, azaz kiváló minőségű pulóverrel tudod hirdetni azt, hogy az életed a rockzene!

A pulóver nemcsak a kinézete miatt lesz fontos darabja a ruhatáradnak, hanem azért is, mert minden időben segít. Melegben a kabátot helyettesíti, hidegben pedig éppen azt erősíti.

Öltözz menőn és rétegesen!

Nem lehet elégszer ismételni anyáink szavát: Öltözz rétegesen! Így egyrészt meg tudod mutatni a világnak, hogy mit szeretsz, mi az életfilozófiád, másrészt pedig biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz megfázni. 

Ez pedig egyet jelent azzal, hogy egyetlen rockkoncertről sem kell lemaradnod! Azért ez eléggé win-win helyzet, nem? Nos, tudod már, hogy melyik rajongói pulóvert választod magadnak?

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...