Saját KB bal
Saját KB jobb

Gyorstalpaló bakancsokhoz és bokacsizmákhoz

Ismét megérkezett az ősz, így elkerülhetetlen, hogy ismét hűvösre és csapadékosra forduljon az idő. Ebben az időszakban nem árt lecserélni a vékonyabb nyári cipőket valami kényelmesebb változatra, ami amellett, hogy jól néz ki, megállja a helyét a változó időjárás mellett. Már csak az a kérdés, hogyan találjuk meg azt az őszi darabot, amely vízhatlan, meleg és kényelmes is egyben? Van egyáltalán ilyen? Hogyne lenne! Máris mutatjuk.

Miből készül egy kényelmes őszi cipő?

Amikor az őszi ruhatárat állítjuk össze, akkor muszáj hangsúlyt fektetni a stílusos megjelenésre. Nem árt azonban, ha a viselet a hideg és esős időben nemcsak jól néz ki, de melegen is tart bennünket. A tökéletes őszi női csizma megtalálása éppen ezért nem kis feladat, hiszen fontos a kinézete és a minősége. A Borgo.hu bakancsai és csizmái azonban minden igényt kielégítenek. A vásárlás során viszont van pár dolog, amit nem árt észben tartani.

Talán nincs fontosabb annál, minthogy a megfelelő anyagból készült változatot szerezzük be. Nem árt ilyenkor a változó időjáráshoz alkalmazkodó darabot keresni, ami ha kell, akkor a sáros és esős időben is megállja a helyét. Nem szabad viszont túl bélelt és meleg kivitel mellett dönteni, hiszen szeptemberben és októberben délutánonként még sokszor süt a nap és eléggé meleg tud lenni. Sokan a bőrből készült csizmákra esküsznek, amiknek a nagy előnye, hogy időtállóak és tartósak.

Mitől lesz igazán kényelmes a csizma és a bakancs?

A tökéletes őszi lábbeli megválasztása kapcsán a kényelem mellett a kialakításra is figyelmet kell fordítani. A maximális komfortot azonban több megoldás is hatékonyan segítheti. Léteznek olyan bakancsok és csizmák, amelyek puha béléssel készülnek, mint a Skechers Sergeants Verdict Chick vízálló női darabja. Ezt a modellt melegsége teszi igazán varázslatossá, ráadásul a talprésze memóriahabos, így tökéletesen passzol az ember lábának formájához. 

Nem muszáj azonban az egyszerűségre törekedni, hiszen ősszel minden hölgy szeret öltözködni. Fontos, hogy legyen otthon legalább egy elegáns őszi bokacsizma, amely remekül passzol egy szoknyás vagy üzleti szetthez. Ez lehet egy fekete Tamaris vagy egy Calvin Klein platformos kivitel egyaránt. 

Lapos vagy magas sarkú: ez itt a kérdés!

A nők nemcsak lapos talpú csizmákat taláhatnak, amelyek elegánsak és mutatósak. Rengeteg féle és fajta magas sarkú kivietel létezik, de ugyanez igaz fordítva is. Bárki dönthet úgy, hogy egy lapos talpúban jelenik meg egy eseményen, ha számára az a kényelmes. Mivel a gyártók igyekeznek minden igényt kielégíteni, így bőven akad őszre sikkes és egyszerű női bokacsizma. 

Az is igaz, hogy a magas sarkú optikailag nyújtja a lábakat és keskenyíti a bokát, így alkalmi szetthez tökéletesen passzol. Egy Tamaris barna női kivitel szinte minden eseményen és összeállításhoz jól passzol. Az extrémebb modelleket kedvelők számára pedig léteznek színes, például élénk piros lábbelik is, amelyek még egy átlagos outfitet is izgalmassá tudnak tenni.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...