Saját KB bal
Saját KB jobb

Mit kell tudni a szoláriumcső cseréjéről, és milyen lehetőségeink vannak?

Egy szoláriumszalon tulajdonosának számos teendője van, de az egyik legfontosabb ezek közül a megfelelő, minőségi kínálat biztosítása. A szoláriumgépekben például különféle csövek találhatók, amelyek időnként cserére szorulnak. A cserének többféle oka is lehet, egyrészt fontos, hogy naprakész és változatos legyen a szolgáltatás, másrészt figyelemmel kell kísérni, hogy a korábbi csöveket mennyire vettük igénybe.

A következő pár sorban most konkrétan a csőcserével kapcsolatban szeretnénk néhány információt megosztani veled.

Miért fontos a csövek cseréje?

A szoláriumstúdió sikere teljes mértékben a vendégek elégedettségétől függ, ezért lényeges, hogy mindig legyen választásuk. Ez akkor lesz így, ha sokféle gép és cső áll a rendelkezésükre. A Hollandimpex KFT szoláriumcsövei között például a legtöbb szolgáltató megtalálhatja, amit keres. 

A kínálat kialakítása során arra kell ügyelni, hogy valamennyi színárnyalat elérése megvalósítható legyen az általad beszerzett csövek segítségével. Ezért érdemes több márka termékeit is forgalmazni. Az sem utolsó, hogy a legújabb darabokból rendeljünk, hiszen így az ügyfelek szívesen térnek be hozzánk és kísérleteznek majd az újdonságokkal. 

Néhány nagy brand, akik minőségi csövet értékesítenek

Amennyiben még új neked a téma, érdemes egy kicsit jobban kitanulni azt, például nem árt tudnod, hogy hol keresd a legjobb szoláriumcsöveket. Vannak olyan márkák, amelyeknek a termékeivel nem foghatunk mellé.

Az iBronzer az intenzív, tartóst barnulást teszi lehetővé, s bizonyos típusok már a prémium kategóriába sorolhatók. Ezek tulajdonképpen azért olyan különlegesek, mert egyedi gáz és fénypor összetételüknek köszönhetően hosszan tartó barnítást ígérnek. A megnövelt UVA-sugárzás szinte azonnali pigmentációra készteti a bőrt.

Az iBronzer mellett a Coffee Love termékcsaládról ugyancsak szót kell ejtenünk. Ezek között számos olyan darabra akadhatunk, amelyek tökéletesen passzolnak a luxust, az exkluzivitást kedvelő vendégekhez. 

A magas UVA-sugárzás és az intenzív barnulás élményét ezzel a csővel is átélhetik a szalonodba tévedő ügyfelek. 

Szoláriumcső kínálat 

Természetesen a megbízható márkák felsorolása ennyivel nem ért véget, így érdemes a Superbronz csövet szintén górcső alá venni.

A Superbronzról, amely az kelemesebb és elegánsabb árnyalatot képviseli a piacon. 

A szoláriumcsövek kínálatát tehát minden esetben változatossá kell tenni. A különböző márkákhoz különböző termékcsaládokat és árnylatokat társíthatunk, hogy minden szoláriumba vágyó vendég elégedett legyen.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...